امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 13:03

بیش از 180هزار نفر در کلینیک‌های تخصصی دانشگاه ویزیت شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در جلسه طرح تحول نظام سلامت که با حضور مدیرکل و جمعی از معاونان دیوان محاسبات استان خراسان رضوی برگزار شد گفت: در یک سال نخست اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیش از 180هزار نفر در کلینیک‌های تخصصی دانشگاه ویزیت شدند.
به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی"ارتقای کیفیت خدمات ویزیت " را از بسته‌های حمایتی طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و افزود: از 15اردیبهشت 93 تا پایان فروردین امسال، 64786 نفر در درمانگاه تخصصی بیمارستان 22بهمن گناباد، 57679 نفر در درمانگاه بیمارستان آیت ا... مدنی بجستان، 26437 نفر در درمانگاه بیمارستان 15خرداد بیدخت و 31547 نفر در کلینیک ویژه دانشگاه ویزیت شدند.
وی با بیان اینکه حدود 11هزار نفر در سال 93 در بیمارستان 22بهمن گناباد بستری شدند، اظهار داشت: سال گذشته  بیش از 8 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه خریداری شد.
وی، کاهش پرداختی از جیب مردم و رایگان شدن زایمان طبیعی را از مهمترین برنامه‌های این طرح عنوان کرد و افزود: از 15 اردیبهشت ماه، زمان آغاز این طرح تا کنون،  1500مورد  زایمان طبیعی در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه انجام شده است. وی، کاهش میزان سزارین و ترویج زاد و ولد در راستای افزایش با کیفیت جمعیت که مورد تاکید مقام معظم رهبری و دولتمردان است، را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد.دکتر احمدی، به تشریح بسته‌ی " حضور پزشکان متخصص مقیم در بیمارستان های دانشگاهی" پرداخت و افزود: این برنامه به منظور بهره مندی به هنگام مردم از خدمات درمانی از طریق حضور دائم پزشکان متخصص در بیمارستان های وابسته به وزارت بهداشت اجرا می شود که بر این اساس در بیمارستان 22بهمن، این طرح با حضور پزشکان متخصص در رشته تخصصی داخلی آغاز شده و به صورت شبانه روزی، آماده معاینه و ویزیت مراجعین و بیماران بستری هستند.
وی با بیان اینکه تمامی متخصصین در شهرستان‌های گناباد و بجستان وارد این طرح شدند، گفت: پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت و با کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم، نگرانی آنها از مخارج درمانی مرتفع شده است و تنها ارائه خدمات با کیفیت را از بیمارستانها مطالبه می‌کنند.
وی ارتقاء کیفیت هتلینگ را یکی دیگر از بسته‌های حمایتی طرح تحول نظام سلامت عنوان و تصریح کرد: در راستای اجرای این طرح، بازسازی و بهسازی بخش‌های بیمارستانها در حد لزوم انجام گرفته است و ضمن اصلاح و بهسازی سیستم سرمایشی و گرمایشی، تخت و تشک، کیف بهداشتی بیمار تهیه و در اختیار آنان قرار می‌گیرد.
دکتر احمدی به بسته‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره کرد و افزود: ورود واکسن پنتاوالان به نظام مراقبت‌های اولیه کشور، تامین و توزیع مکمل‌ها، افزایش تعداد اقلام دارویی موجود در مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت، بازسازی و نوسازی فضای فیزیکی، تجهیزات و بهبود استانداردها و تامین پزشک، کاردان و کارشناسان مورد نیاز برای مراکز بهداشتی درمانی از جمله مهمترین بسته‌های طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است.
برای مشاهده تصاویر کلیک کنید