امروزسه شنبه, 30 مهر 1398 12:56

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز و خانه‌های بهداشت روشناوند و حاجی‌آباد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه بازدیدهای مستمر خود، از مرکز بهداشتی درمانی و خانه بهداشت روستای روشناوند و خانه بهداشت روستای حاجی‌آباد بازدید کرد.
به گزارش وب‌دا، دکتر احمدی در ابتدای این بازدید که مدیر روابط عمومی نیز حضور داشت، در مرکز بهداشتی درمانی روستای روشناوند حضور یافت.
دکتر احمدی در جلسه‌ای که با حضور دهیار، رئیس و اعضای شورای اسلامی روستا در محل مرکز برگزار شد، به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت اشاره و اظهار امیدواری کرد که با بسته‌های جدید این طرح بتوانیم در جهت بهبود تجهیزات و امکانات مراکز بهداشتی درمانی و خانه‌های بهداشت در راستای خدمت به روستائیان محروم گام برداریم.
وی در ادامه از داروخانه و بخش‌های مختلف مرکز بهداشتی درمانی روشناوند بازدید کرد و ضمن گفت‌و‌گو با همکاران این مرکز، جمعیت تحت پوشش، شاخص‌های بهداشتی و درمانی و وضعیت بیماری‌ها را مورد بررسی قرار داد.بازدید از خانه‌های بهداشت روستاهای روشناوند و حاجی‌آباد از دیگر برنامه‌های بازدید رئیس دانشگاه بود. دکتر احمدی در این بازدیدها، ضمن بررسی وضعیت موجود، بر ارائه خدمات مطلوب به روستائیان تاکید کرد.

جهت مشاهده تصاویر کلیک کنید