امروزشنبه, 27 مهر 1398 09:02

پیام وزیر بهداشت به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (قدس سره الشریف)

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به مناسبت بیست و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (قدس سره الشریف) و تجدید میثاق دانشگاهیان با رهبر معظم انقلاب پیامی صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی (وب دا)؛ دکتر هاشمی در این پیام آورده است: امام خمینی رهبر منحصر به فردي بود که در دهه‌هاي 1960 و 1970 میلادی، هنگامی که نظريه‌‌پردازان توسعه سياسي در غرب به تحولات سياسي و ديني در ايران و ساير کشورها بي‌اعتنا بودند، جهان را با موجی از ایده‌های نو روبرو ساخت و ميراثي بر جاي گذاشت که هنوز هم زنده، پویا و فعال است.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از این پیام آورده است: در بیست و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (قدس سره الشریف) که مقارن با نیمه شعبان و سالروز میلاد خجسته مهدی موعود (عج) است، جامعه دانشگاهیان کشور همنوا و همدل با ملت مسلمان ایران، ضمن حضور در آیین‌های گرامیداشت یاد و نام امام راحل با اندیشه و آرمان‌های وی تجدید پیمان می‌نمایند.

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالي

«با دلی‌ آرام‌ و قلبی‌ مطمئن‌ و روحی‌ شاد و ضمیری‌ امیدوار به‌ فضل‌ خدا از خدمت‌ خواهران‌ و برادران‌ مرخص‌ و به‌ سوی‌ جایگاه‌ ابدی‌ سفر میكنم‌ و به‌ دعای‌ خیر شما احتیاج مبرم‌ دارم‌ و از خدای‌ رحمان‌ و رحیم‌ می‌خواهم‌ كه‌ عذرم‌ را در كوتاهی‌ خدمت‌ و قصور و تقصیر بپذیرد.»

بخشی از وصیتنامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی (ره)

خرداد، ماه قیام و حماسه و یادآور خاطره ماندگار رهبری با صلابت، مجاهدی نستوه و عالمی عامل است که به نام خدا و برای خدا قیام کرد و با مجاهدت، مقاومت و مهاجرت، وعده نصرت الهی را محقق ساخت. بزرگ مردی که پس از یک عمر زندگی پر افتخار و ایجاد تحولی شگرف در ایران و جهان، در 14 خرداد 1368 با دلی آرام و قلبی مطمئن دعوت حق را لبیک گفت و به دیار باقی شتافت.

صلای روح بخش آن رهبر یگانه که به راستی روح خدا در کالبد زمانه بود، از آن رو بر جان و دل مردم نشست که ریشه در ژرفاي فرهنگ، تاريخ و روح ملت بزرگ ایران داشت. ندایی که تجلي آموزه‌های اسلام در مقابله با استيلاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي غرب به عنوان سمبل استکبار در عصر حاضر بود. پيام او اما نه تنها در این مرز و بوم و در میان مسلمانان، که در منطقه و جهان طنين افکند و روح بیداری و آزادی خواهی را در کالبد انسان‌های پاک سیرت دمید.

امام خمینی رهبر منحصر به فردي بود که در دهه‌هاي 1960 و 1970 میلادی، هنگامی که نظريه‌‌پردازان توسعه سياسي در غرب به تحولات سياسي و ديني در ايران و ساير کشورها بي‌اعتنا بودند، جهان را با موجی از ایده‌های نو روبرو ساخت و ميراثي بر جاي گذاشت که هنوز هم زنده، پویا و فعال است. این انسان آزاد‌اندیش و روشن ضمیر با توکل بر خدا و احیای اسلام ناب محمدی توانست چنان اثري در تاريخ جهان بر جاي بگذارد که بي‌ترديد انسان‌ها همچنان تحت تأثير پیام معنوي آن قرار دارند.

معمار کبیر انقلاب اسلامی، فرهنگ فرمانبري در جامعه را نیز دگرگون ساخت، ديوار ترس را فرو ریخت و مردم را به سوي چشمه پاک فطرت الهي هدايت کرد. او جهان‌بيني مذهبي را احيا و نور ايمان را روشن کرد. بزرگ‌ترين حماسه فداکاري و از خود گذشتگی عصر ما را پدید آورد و در رابطه انسان و خدا، فصلی جديد گشود و از همین مسیر، با حمايت مردم، انقلاب اسلامي را که نقطه عطفي در تاريخ قرن بيستم است، به سرانجام رساند.

امید که دولت تدبیر و امید در سالی که به نام «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامگذاری شده است، با حضور فعال آحاد ملت و به‌ويژه دانشگاهيان، بتواند گام‌هاي بلندی در جهت تحقق آرمان‌هاي انقلاب اسلامي بردارد و دین خود را به شهدا و امام بزرگوار با خدمتگزاری شایسته به ملت شریف ایران ادا نماید.

ان شاءا...

دکتر سید حسن هاشمی