امروزپنج شنبه, 08 خرداد 1399 09:38

برپایی نمایشگاه دفاع مقدس در پردیس دانشگاه

همزمان با گرامیداشت فتح خرمشهر، نمایشگاهی در پردیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد برپا شد.

به گزارش وب‌دا، همزمان با گرامیداشت فتح خرمشهر و سومین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نمایشگاهی با موضوع دوران دفاع مقدس در پردیس دانشگاه برپا شد.

این نمایشگاه شامل غرفه‌های مختلف مذهبی و فرهنگی از جمله معراج شهدا، حسینیه شهدا، سنگر فرماندهی، دلنوشته‌های روز تدفین شهدای گمنام دانشگاه، عکس یادگاری روز تدفین، محصولات فرهنگی، کتب شهدا، میدان مین و بیمارستان صحرایی بود.

همچنین در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، دانشجویان بسیجی با امضای طوماری حمایت خود را از کالاهای ایرانی اعلام کردند.

یادآور می‌شود، دکتر احمدی رئیس دانشگاه به همراه مدیر حراست و مدیر روابط عمومی از این نمایشگاه بازدید کردند که در حاشیه این بازدید مهندس باقری مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه درباره غرفه‌های مختلف نمایشگاه توضیخاتی ارائه کرد.