امروزپنج شنبه, 08 خرداد 1399 08:18

نشست هم اندیشی اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد با موضوع مهدویت و آخرالزمان با حضور دکتر شفیعی سروستانی مسئول موسسه فرهنگی موعود برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این جلسه که در سالن ابن سینا دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، دکتر احمدی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه، دکتر اسماعیلی معاون آموزشی دانشگاه و جمعی از اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان گناباد حضور داشتند.

دکتر شفیعی سروستانی موسسه فرهنگی موعود در این نشست گفت: موضوع آخر الزمان عمری به درازای بشر دارد و مورد انتظار همه اقوام و ملل بوده و فصل مشترک همه ملل می باشد.

وی آخرالزمان را یکی از مقاطع مهم تاریخی بشر دانست و افزود: بشر از دوران اولیه حیات خود مرحله به مرحله آمده و وارد مقطع زمانی شده است که در آن مقطع عنوان آخرالزمان می درخشد.

مسئول موسسه فرهنگی موعود گفت: از زمان بعثت محمد مصطفی(ص) آخرالزمان آغاز می شود، و بعثت ایشان سرآغاز یک مقطع زمانی است که به آخرالزمان می انجامد.

دکتر شفیعی سروستانی افزود: پس از این مقطع بشر شرایط تاریخی را تجربه می‌کند که به ظهور مهدی موعود می انجامد و پس از واقعه ظهور تاسیس دولت کریمه اتفاق می افتد.

وی ادامه داد: پیامبر (ص)فرموده‌اند که نشانه‌هایی در آخرالزمان وجود دارد که مانند دانه‌های تسبیح یکی یکی می‌افتد و به آخرین دانه یعنی ظهور می‌انجامد و هرچه زمان ظهور نزدیک باشد بر تعداد حوادث افزوده می‌شود.

وی با بیان اینکه حجم روایات آمده از ۱۴ معصوم در خصوص آخرالزمان و نشانه‌های ظهور بسیار زیاد است، تصریح کرد: هفت هزار روایت درباره این موضوع داریم در حالی که در خصوص نماز و روزه این تعداد روایت وجود ندارد.

دکتر شفیعی سروستانی خاطرنشان کرد: این تعداد روایت نشان از اهمیت موضوع دارد و بخش عمده‌ای از روایات آخرالزمان توسط پیامبر و در نخستین روزهای بعثت بیان شده است که این نشانه‌ها و علائم موقعیت بشر را در تاریخ معین می‌کند و مردم می‌دانند که در چه فاصله‌ای از ظهور قیامت قرار گرفتند. همچنین هشدار و تذکر، آمادگی یافتن، جلوگیری از یأس و ناامیدی، شناسایی دوست و دشمن از کارکردهای نشانه‌های ظهور است .

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم با اهدا تابلو نفیس و لوح تقدیر از تلاش و همکاری دکتر میر چراغی در زمینه برگزاری کارگاه‌های مهدویت تجلیل شد.