امروزپنج شنبه, 08 خرداد 1399 09:43

مراسم جزء خوانی قرآن کریم در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه علوم پزشكى گناباد برگزار شد

به مناسبت ماه مبارک رمضان، مراسم جزء خوانی قرآن کریم همه روزه با حضور قاريان دانشگاهى، كاركنان، اساتيد و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.
به گزارش وب‌دا، به همت دفتر نهاد رهبری دانشگاه، مراسم جزء خوانی قرآن کریم در ايام ماه مبارك رمضان همه روزه بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار می‌شود.

این جلسات با حضور قاريان دانشگاهى، كاركنان، اساتيد و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص)این دانشگاه برگزار می‌شود. مهندس جواد باقری مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه، هدف از برگزاری این محفل قرآنی را ترویج فرهنگ قرآنى و آشنايى و نزديكى هرچه بيشتر با كلام الهى در بين دانشگاهيان عنوان كرد.

وى در ادامه با اشاره و تاكيد بر لزوم تدبر در آيات الهى افزود: انسان هرچه بيشتر در قرآن تدبر و تأمل كند، انس و بهره  بيشترى از این کتاب الهی می‌برد. قرآن كريم كتاب هستى و برنامه هدايت است و خشوع در برابر آيات قرآن، زمينه ساز هدايت قرآنى است.