امروزچهارشنبه, 14 خرداد 1399 17:44

دوره آموزشی کددار ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

همزمان با ماه مبارک رمضان، دوره آموزشی کددار ویژه پرسنل دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، دوره آموزشی کددار ویژه پرسنل دانشگاه با موضوع زلال احکام و موضوع خانواده متعالی و سبک زندگی اسلامی ویژه برادران و خواهران برگزار شد.
بر اساس این گزارش، با توجه به ضرورت و اهمیت فراگیری احکام اسلامی، کارگاه آموزشی زلال احکام در طی روزهای ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۴ تا 15 ویژه آقایان با حضور حجت‌الاسلام امامی در تالار دکتر روحانی و کارگاه آموزشی خانواده متعالی و سبک زندگی اسلامی ویژه خانم‌ها همه روزه از ساعت 13:30تا 15 با حضور جواد باقری در سالن ابن‌سینا دانشکده پزشکی پردیس دانشگاه برگزار شد.
همچنین در روزهای ماه مبارک رمضان، دوره آموزشی زلال احکام ویژه خانم‌ها همه روزه از ساعت 13 تا 14 و دوره آموزشی تربیت فرزند ویژه آقایان از ساعت 14 تا 15 در نمازخانه امام رضا(ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
یادآور می‌شود، کلاس آموزشی کددار با موضوع زلال احکام ویژه برادران و خواهران با حضور حجت‌الاسلام غلامیان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان برگزار شد.