امروزچهارشنبه, 14 خرداد 1399 18:04

نهمین دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در حال برگزاری است

نهمین دوره ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی گناباد از 5 شهریورماه به مدت 4 روز در حال  برگزاری است.
به گزارش وب‌دا، دبیر دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در این دوره طرح ضیافت اندیشه که با موضوع معرفت شناسی دینی سطح دو برگزار می‌شود، 27 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه حضور دارند.
مهندس محمدجواد فانی افزود: توانمندسازی و دانش‌افزایی اساتید در حوزه‌های معرفتی و فرهنگی و نگاه ویژه به رسالت فرهنگی که اساتید در کنار رسالت‌های آموزشی و پژوهشی خود دارند، از مهمترین اهداف برگزاری دوره‌های آموزشی طرح ضیافت اندیشه است.
وی با بیان اینکه دهمین دوره طرح ضیافت اندیشه 23 شهریورماه در گناباد برگزار خواهد شد، اظهار کرد: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی گناباد موفق شد در برگزاری طرح ضیافت اندیشه اساتید، رتبه دوم را در بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی کسب کند.