امروزچهارشنبه, 14 خرداد 1399 16:44

نشست تخصصی سالیانه دبیران کانون‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد

نشست تخصصی سالیانه دبیران کانون‌های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مدت سه روز برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه گناباد در این نشست با اشاره به آیه 200 سوره آل‌عمران «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ ، ای کسانی که ایمان آورده‌اید، شکیبایی ورزید و دیگران را نیز به شکیبایی وادارید و در برابر دشمن پایداری کنید و مرزداری نمایید و از خدا پروا کنید، شاید رستگار گردید.»، اظهار کرد: همه دانشجویان مسلمان باید نسبت به دین و ارزش‌های دینی که به آن اعتقاد دارند، باور و احساس مسئولیت داشته باشند.
وی از دبیران کانون‌های نهاد رهبری خواست تا با هم‌فکری و تعامل با یکدیگر، تلاش کنند تا با عمل به این آیه و حرکت حول محور ولایت فقیه، ضمن مقابله با جنگ نرم دشمن، ارزش‌های دینی را در دانشگاه و در سطح جامعه تقویت کنند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با ابراز خرسندی از اینکه دبیران این کانون‌ها حتی بعد از فراغت از تحصیل هم ارتباط خود را حفظ کرده‌اند، اظهار کرد: دبیران سال‌های مختلف این کانون‌های دانشجویی باید تجربه‌ فعالیت‌های فرهنگی خود به دبیران جدید ارائه دهند تا با بهره‌گرفتن از این تجربیات و توانمندی‌های کسب شده، در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ، گام‌های موثری برداشته شود.
امام جمعه گناباد به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص تقویت کانون‌ها و تشکل‌های خودجوش مردمی اشاره و ابراز کرد: فعالان فرهنگی نباید منتظر اقدامات دستگاه‌های رسمی فرهنگی باشند بلکه هر کسی به اندازه توان خود باید در این راستا تلاش کند.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با تاکید بر اینکه برای نجات از فتنه‌های آخرالزمان، نیازمند فعالیت‌های فرهنگی در راستای مقابله با جنگ نرم دشمن هستیم، تصریح کرد: بر اساس آموزه‌های قرآنی، اگر هدف هر فردی کسب رضایت خدای متعال باشد و فعالیت‌ها و تلاش‌های خود را با اخلاص انجام دهد، بی‌تردید توفیقات الهی و معنوی بیشتری کسب خواهد شد و تاثیرگذاری آن اقدامات بیشتر می‌شود.
جواد باقری، دبیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این نشست با بیان اینکه 10 کانون فعال در این دفتر مشغول فعالیت هستند، ابراز کرد: نشست تخصصی دبیران کانون‌های دانشجویی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به صورت سالیانه و با حضور دبیران فعالی و دبیران سابق این کانون‌ها برگزار می‌شود.
وی، تبادل تجربه و ترسیم نقشه و برنامه عملیاتی فرهنگی در سال تحصیلی پیش رو را از اهداف مهم برگزاری این نشست عنوان و اظهار کرد: در کنار تحصیل علم و دانش، تزکیه و خودسازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که باید بسترهای آن به درستی فراهم شود.