امروزچهارشنبه, 14 خرداد 1399 16:25

اعزام دانشجویان دختر به اردوی زیارتی ـ سیاحتی قم

40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در قالب اردوی زیارتی سیاحتی به قم اعزام شدند.
به گزارش وب‌دا، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: به همت کانون معرفتی مهدویت دفتر نهاد رهبری دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، اردوی زیارتی سیاحتی قم و جمکران با هدف ایجاد روحیه نشاط و همچنین تقویت باورهای دینی و مذهبی دانشجویان برگزار شد.
مهندس باقری افزود: در این اردو که 40 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه حضور داشتند، برنامه‌های متنوعی برگزار شد.
وی، زیارت حرم حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، کوه خضر نبی و شهدای گمنام، حرم شاه عبدالعظیم حسنی در تهران و بازدید از باغ پرندگان قمصر و باغ فین کاشان را از جمله برنامه‌های زیارتی ـ سیاحتی این اردو عنوان و اظهار کرد: در طی برگزاری این اردو برنامه‌های متنوعی همچون گفتگوهایی با موضوع سبک زندگی اسلامی و ازدواج،  پاسخگویی به سوالات، برگزاری مسابقات عکس، دلنوشته‌ای به امام زمان(عج ا...)، مشاعره و کتاب‌خوانی و همچنین برنامه‌های سایبری مانند پخش صوت و کلیپ و ارسال بلوتوث مذهبی و دینی برگزار شد .