امروزپنج شنبه, 08 خرداد 1399 10:19

گلزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد غبارروبی شد

همزمان با روز 16 آذر روز دانشجو، گلزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد غبارروبی و عطرافشانی شد.
به گزارش وب‌دا، در این مراسم معنوی که پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد، معاون آموزشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون تحقیقات و فناوری، جمعی از مدیران، استادان، دانشجویان  و کارکنان دانشگاه حضور داشتند.
حجت‌الاسلام فلاح استاد حوزه و دانشگاه و امام جماعت مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه در این مراسم با بیان آیاتی از قرآن کریم، اظهار کرد: قرآن به مومنان توصیه کرده که غیر از خود، رفیق انتخاب نکنید.
وی با اشاره به روحیه استکباری آمریکا، ابراز کرد: تنها راهکار مقابله با روحیه استکباری آمریکا، ایستادگی و بی تفاوتی نسبت به آن‌ها است.
حجت‌الاسلام فلاح با گرامیداشت روز دانشجو گفت: روز دانشجو، روز دانشجوی انقلابی و استکبارستیز است.
وی از دانشجویان به عنوان چشم بیدار جامعه یاد و تصریح کرد: دانشجویان باید با درس گرفتن از شهدا، راه آن‌ها را ادامه دهند.
در حاشیه این مراسم، استادان و دانشجویان دانشگاه با امضاء طوماری ضمن دفاع از عزت و استقلال کشور، از دولتمردان خواستند تا هرچه سریعتر در مقابل بدعهدی‌های آمریکا و تصوصب تحریم بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، موضعی قدرتمندانه اتخاذ کنند و نقض برجام را از مراجع و سازمان‌های بین‌المللی با جدیت پیگیری کنند.
یادآور می‌شود، قرائت بیانیه و غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا با گلاب ناب از جمله برنامه‌های پایانی این مراسم بود.