امروزپنج شنبه, 07 ارديبهشت 1396 15:27
ماه گذشته
بازدید کل

شرکت ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه های گناباد در مراسم معنوی اعتکاف

photo --_--دبیر ستاد اعتکاف دانشگاهیان گناباد گفت: با حضور ۳۰۰ نفر از دانشگاهیان گناباد، مراسم معنوی اعتکاف در سه مسجد آغاز شد. جواد باقری افزود: در این مراسم سه روزه، دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی، آموزش عالی، آزاد اسلامی، پیام نور و فنی و حرفه ای پسران، با حضور در سه مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی، مسجد دانشگاه آزاد اسلامی و مسجد جامع و مصلی شهرستان گناباد، معتکف شدند.
وی اظهار کرد: برنامه اعتکاف دانشجویی به صورت منسجم، برای هشتمین دوره و دومین سال متوالی در حال برگزاری است.
دبیر ستاد اعتکاف دانشگاهیان گناباد در خصوص برنامه‌های اعتکاف دانشجویی گفت: برگزاری گفتمان‌های معرفتی، حلقه‌های معرفتی، سخنرانی و مشاوره در حوزه‌های خودسازی، مهدویت، تهذیب نفس و توجه ویژه به صحیفه سجادیه و قرآن کریم ازجمله برنامه‌های اعتکاف دانشجویی گناباد است.
مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد ادامه داد: با توجه به اینکه مراکز آموزش عالی محل تربیت نخبگان جامعه است هدف ما در این دوره از اعتکاف دانشجویی تشکیل کانون نخبگان فرهنگی، قرآنی و دینی است تا روحیه وحدت، هم‌دلی و هم‌افزایی بین دانشجویان افزایش یابد.
شایان ذکر است دانشجویان معتکف در مساجد دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی، پیش از آغاز مراسم اعتکاف بر مزار شهدای گمنام این دو دانشگاه حضور یافتند و با نثار شاخه های گل نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام کردند. etekaf96