امروزچهارشنبه, 07 تیر 1396 09:55
ماه گذشته
بازدید کل

پایان سه روز اعتکاف دانشجویی

مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی دانشگاه که همزمان با ایام‌البیض در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار شد، با امضای میثاق‌نامه‌ای توسط دانشجویان معتکف به پایان رسید.
به گزارش وب‌دا، مراسم معنوی اعتکاف که امسال برای نهمین سال متوالی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد، با قرائت دعای ام‌داود در غروب پانزدهمین روز از ماه مبارک رجب پایان یافت.
دانشجویان شرکت کننده در مراسم معنوی اعتکاف پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء و صرف افطار، با امضای میثاق‌نامه‌ای، خدای بزرگ را به پاس توفیق حضور در این میهمانی خاص و گذراندن ساعتی بر سر سفره قرآن و پای درس اهل بیت(ع) شکرگزاری کرده و پیمان بستند که از فرصت‌های عمر خود برای کسب علم و دانش و معرفت بکوشند.
جواد باقری، دبیر ستاد اعتکاف دانشگاهیان شهرستان گناباد در مراسم اختتامیه اعتکاف ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران و برگزارکنندگان این مراسم، گفت: جوانان دانشجو باید خداوند متعال را برای توفیق حضور در مراسم معنوی اعتکاف در دوران جوانی که فصل خودسازی است، شکرگزار باشند که این برترین توفیق است.
وی اعتکاف را فصل جدیدی برای خودسازی دانست و تصریح کرد: شرکت کنندگان در این مراسم معنوی باید تلاش کنند تا سرمایه عظیمی را که در این سه روز بدست آوردند، حفظ کنند.
دبیر اجرایی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به رفاقت‌های صمیمی‌تر و معنوی‌تر شکل گرفته در اعتکاف دانشجویی اشاره و تاکید کرد: اعتکاف فرصت مناسبی برای تمرین دوری از دنیای مادی و حرکت در مسیر تعالی است.
باقری، اعتکاف را یکی از رویش‌های انقلاب اسلامی بیان و اظهار کرد: بزرگترین پیام تجمع‌های دانشجویی مانند اعتکاف به دشمنان، ایجاد رعب و وحشت در دل آن‌ها است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید