امروزسه شنبه, 04 مهر 1396 05:38
بازدید کل
1996170

اعتکاف، فرصت ارزشمندی برای خودسازی است

فرماندار گناباد در جمع معتکفین مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی، اعتکاف را فرصت ارزشمندی برای خودسازی عنوان کرد.

به گزارش وب‌دا، دکتر محمدعلی نپی پور فرماندار گناباد که به همراه جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مسئولان شهرستان در جمع معتکفین مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه علوم پزشکی حضور یافته بود، ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری مراسم اعتکاف دانشجویی، گفت: همان طوری که فصل بهار، زمان تغییر و تحول در طبیعت است، تغییر و تحول شخصی نیز بسیار ارزشمند است و اعتکاف نیز فرصت مناسبی برای خودسازی و تغییر و تحول شخصی ایجاد می‌کند.
وی افزود: در زندگی پرمشغله امروزی، اعتکاف فضای خوبی را برای خلوت کردن فراهم می‌کند تا انسان به دور از دغدغه‌های مختلف، به خودسازی بپردازد.
فرماندار گناباد، خودسازی را یکی از مباحث مهم تاکید شده در دین اسلام عنوان و اظهار کرد: بسیاری از بزرگان در طی زمان‌های مختلف، از این فرصت ارزشمند استفاده کردند.
فرماندار گناباد و جمعی از روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و مسئولان شهرستان به همراه معاون فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران دانشگاه، ضمن شرکت در محفل معنوی تلاوت مجلسی قرآن توسط علی‌محمد پوررضا از قاریان ممتاز شهرستان و اقامه نماز جماعت همراه با معتکفین، با حضور در مزار شهدای گمنام، با قرائت فاتحه و اهدای شاخه‌های گل، نسبت به مقام والای شهدا ادای احترام کردند.