امروزشنبه, 01 مهر 1396 12:51
بازدید کل
1996219

مراسم احیای شب‌های قدر در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه برگزار شد

مراسم احیای لیالی قدر با حضور گسترده اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم معنوی که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و در جوار شهدای گمنام برگزار شد، شرکت‌کنندگان با نوای الهی العفو، ضمن طلب آمرزش و استغفار از گناهان، عاقبت بخیری و رقم خوردن بهترین تقدیرها را از درگاه خداوند مسئلت کردند.
مراسم احیای شب‌های قدر که با قرائت آیاتی از کلام وحی آغاز می‌شد، با زمزمه دعای جوشن کبیر ادامه می‌یافت.
سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر اسلامی، مناجات‌خوانی و قرآن به سر توسط کربلایی جواد باقری از دیگر برنامه‌های مراسم معنوی احیای شب‌های قدر در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس بود که امسال علاوه بر حضور خوب دانشجویان، با استقبال خوب اساتید، کارکنان و خانواده‌هایشان مواجه شد.