امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 17:46
بازدید کل
2098344

خدمت به مردم از بهترین نیکوکاری‌ها است

امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در مراسم رونمایی از کلینیک سیار دندانپزشکی در روستای رحمت‌آباد گفت: خدمت به مردم از بهترین نیکوکاری‌ها است.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با بیان آیه 195 سوره بقره:« وَأَنْفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلَا تُلْقُوا بِأَيْدِيكُمْ إِلَى التَّهْلُكَةِ وَأَحْسِنُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ؛ و در راه خدا انفاق كنيد و خود را با دست ‏خود به هلاكت ميفكنيد و نيكى كنيد كه خدا نيكوكاران را دوست مى‌دارد.» ، اظهار کرد: نیکوکاری و انجام کار نیک یکی از مهم‌ترین توصیه‌های قرآنی است.
وی افزود: به رغم وجود مشکلات، خدمات زیادی در حوزه آبرسانی، آسفالت و برق رسانی در روستای رحمت‌آباد انجام شده و ان‌شاء الله دولت‌مردان و مسئولان در جهت رفع سایر مشکلات مناطق محروم همت کنند.
راه‌اندازی کلینیک سیار دندانپزشکی، خدمتی بزرگ و ارزشمند است
امام جمعه گناباد، راه‌اندازی کلینیک سیار دندانپزشکی را خدمتی بزرگ و ارزشمند بیان و ابراز کرد: حقیقتا قبل از انقلاب اسلامی، چنین امکاناتی حتی در شهرهای بزرگ نبود ولی الان خوشبختانه حتی در روستاهای محروم هم شاهد فراهم شدن این امکانات در حوزه سلامت هستیم.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه همه باید شکرگذار نعمت‌های خدا و خدمات نظام اسلامی و خدمت‌گذاران به جامعه باشیم، گفت: علاوه بر خدمات مادی که از برکت نظام اسلامی، وجود امام راحل(ره) و شهدا و هدایت‌های مقام معظم رهبری توسط دولت‌های مختلف ارائه شده و می‌شود، حضور روحانی مستقر در روستاها خدمت معنوی مهمی است که باید قدردان آن بود.
ضرورت آشنایی فرزندان با نماز، خدا و معنویت
وی با تاکید بر اینکه حضور در مسجد و برنامه‌های معنوی به نفع دنیا و آخرت انسان است، اظهار کرد: به والدین توصیه می‌کنم که فرزندان خود را هم برای حضور در مسجد و برنامه‌های دینی و قرآنی تشویق کنند، چراکه اگر فرزندان شما با نماز، خدا و معنویت آشنا شوند، بیشتر به درد شما و جامعه خواهند کرد.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب خاطرنشان کرد: اگر فرزندی دین، ایمان و معنویت نداشته باشد، نه تنها برای جامعه مضر خواهد بود بلکه برای خود و خانواده هم زیان‌هایی به بار خواهد آورد و احترام والدین را هم حفظ نخواهد کرد.