امروزچهارشنبه, 01 آذر 1396 16:30
2024
2098344

باید تلاش ما حرکت در مسیر اسلامی شدن دانشگاه‌ها باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در آیین افتتاحیه یازدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه گفت: باید تلاش ما حرکت در مسیر اسلامی شدن دانشگاه‌ها باشد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی افزود: انتظاری که از دانشگاه‌ها در کشور اسلامی وجود دارد و مطالبه به حق مقام معظم رهبری از جامعه دانشگاهی است، حرکت به سمت اسلامی شدن دانشگاه‌هاست که باید تلاش کنیم تا حرکت ما بر مبنای دستورات و تعالیم اسلامی و قرآنی و در مسیر اسلامی شدن دانشگاه‌ها باشد.
وی با بیان قدمت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، افزود: این دانشگاه با قدمت 30 ساله منشاء خدمات متعددی، از جمله آموزش دانشجویان رشته‌های مختلف علوم پزشکی در منطقه تحت پوشش است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به بستر مناسب آموزشی دانشگاه گفت: وجود 90 عضو هیات علمی، زیرساخت های مناسب و امکانات خوب آموزشی از جمله مواردی است که در راستای آموزش علمی شایسته دانشجویان در دانشگاه وجود دارد.
دکتر احمدی با قدردانی از اساتید دانشگاه اظهار کرد: خوشبختانه استادان رشته‌های مختلف دانشگاه، به موضوعات دین مبین اسلام آشنایی دارند و به آن پایبند و متعهد هستند و به همین دلیل انتظاری که از این دوره‌های معرفت‌افزایی وجود دارد، افزایش دانش معرفتی به موضوعات روز جهان اسلام و حیطه‌های دینی مرتبط با علوم پزشکی است.
وی یادآور شد: اساتید با رفتار، کردار و گفتارشان نقش مهمی در انتقال مفاهیم معنوی علمی به دانشجویان دارند و برگزاری این دوره‌ها توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها می‌تواند در جهت‌دهی آگاهانه‌تر به آن موثر باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکید کرد: همواره باید به یاد داشته باشیم که مشروعیت نظام به واسطه اسلام است و به همین دلیل نباید در دانشگاه‌ها، اساتیدی به دانشجویان آموزش بدهند که با اسلام و نظام عناد دارند.
دکتر احمدی در پایان با قدردانی از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بخاطر برگزاری این دوره‌ها در مشهد‌الرضا و ایام فراغت اساتید، پیشنهاد داد تا به منظور تبیین بهتر مسائل، از شیوه کارگاهی و مشارکتی در کلاس‌های آموزشی ضیافت اندیشه بیشتر استفاده شود.