امروزیکشنبه, 29 بهمن 1396 14:11
ماه گذشته
بازدید کل

پزشکان، هدیه کنندگان بزرگترین نعمت خداوند به مردم هستند

امام جمعه گناباد در آئین دانش‌آموختگی دانشجویان اولین دوره پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: نعمت سلامتی بزرگترین نعمت خداوند است که توسط پزشکان به مردم اهدا می‌شود.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم که با حضور اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و خانواده‌های آن‌ها برگزار شد، با بیان حدیثی از پیامبر اعظم(ص):«الخلق عیال‌الله فاحب الخلق الی‌الله من نفع عیال الله و ادخل علی اهل‌بیت سرورا، مردم عیال خدا هستند و محبوب‌ترین آنها نزد خدا کسی است که به عیال خدا سود دهد و خانواده‌ای را شاد سازد.»، گفت: شما دانشجویان پزشکی این شایستگی را پیدا کرده‌اید تا از فرصت‌های پیش رویتان به خوبی استفاده کنید و توانایی دارید تا از علم و مهارت خود برای خدمت به بشراستفاده کنید.
وی با بیان اینکه اسلام به همه علوم و رشته‌های علمی اهمیت می‌دهد، تصریح کرد: از نظر اسلام، علم ارزشمند است و روایات زیادی در این خصوص است که به عنوان مثال پیامبر(ص) از علم به عنوان نوری که موجب شادمانی و سعادت می‌شود، نام برده است.
امام جمعه گناباد با بیان حدیثی از اما علی(ع):« الْعِلمُ اَصْلُ کُلّ خیرٍ؛ دانش، ریشه و اساس هر خیر و نیکی است.»، اظهار کرد: هر فردی به هر نسبتی که علم و دانش دارد، از توانمندی بیشتری برخوردار است و علم پزشکی که در راستای نجات جان بشر می‌باشد، از فضیلت بیشتری برخوردار است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با بیان اینکه پیامبر(ص) اشرف علوم را علم‌الادیان و علم‌الابدان بیان کرده‌اند، افزود: علم‌الادیان علمی است که انسان خود را بشناسد و به وظایفش نسبت به خدا، خود، خلق و ... و حتی طبیعت شناخت پیدا کند و علم‌الابدان علمی است که از لحاظ بدنی، موجب سلامتی و نشاط جسمی می‌شود.
وی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های مسئولین دانشگاه، تاکید کرد: فضای مناسب و خوبی برای رشد، ارتقاء و بالندگی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد فراهم شده است.