امروزدوشنبه, 20 آذر 1396 03:46
74279
56507
28767494

پیام تبریک مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب، امام جمعه‌ی گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پیامی روز دانشجو را تبریک گفت.sadeghi nasab
دانشجویان و فرزندان عزیزم:
سلام علیکم
ضمن عرض تبریک به مناسبت ایام ولادت دو مولود خجسته، پیامبر رحمت (ص) و امام صادق (ع) و هم گرامیداشت روز دانشجو و 3 شهید عزیز فهیم دانشجوی 16 آذر سال 32، برای همه شهدا بویژه شهدای دانشجو، شهدای مدافع حرم، علو درجه را از خداوند مسئلت می نمایم.
16 آذر، روز بیداری عزیزان دانشجویی است که در سال 32 نماد استکبار ستیزی شدند که نمادی شد برای بدنه دانشجویی کشور، که مجموعه‌ای متعهّد و دارای احساس مسؤولیت نسبت به آرمان های دانشجویی همچون علم، عدالتخواهی ، آزاداندیشی و آزادیخواهی است.
دانشجویان عزیز باید بدانند که طلب علم و دانش از بهترین عبادات در اسلام است که در روایات آمده " العلم افضل من العباده" طلب علم از عبادت مستحبی،بالاتر است.
دانشجویان در حقیقت فرهیختگان جامعه هستند و هر چه بیشتر در تحصیل علم و  خودسازی تلاش کنند و بکوشند، ان شالله مهارت ها و تخصص های لازم را فرا می گیرند، تا بیشتر بتوانند به جامعه خدمت کنند، و هم نزد خدا و هم نزد خلق، عزت و احترام داشته باشند.
رسالت بزرگ دانشجویان امروزه مبارزه با جنگ نرم دشمنان اسلام است، زیرا مقام معظم رهبری دانشجویان را افسر مبارزه با جنگ نرم معرفی کردند و بنابراین دانشجویان که در تحصیل و خودسازی و خدمت به اسلام و مردم موفقند، بهترین الگوهایی برای نسل جوان می باشند و چنین دانشجویانی راه شهدا را ادامه میدهند و مایه افتخار کشور هستند.
ضمن گرامیداشت مجدد این روز عزیز خدمت همه شما دانشجویان و فرزندان عزیزم، ان شاءلله خداوند به همه شما توفیق حرکت در مسیر تعالی و پیشرفت ایران اسلامی را که باعث خوشبختی دنیا و آخرت است مرحمت فرماید
.
                                                                            ومن الله التوفیق