امروزسه شنبه, 29 خرداد 1397 22:42

مراسم احیای لیالی قدر در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد

همزمان با لیالی قدر، مراسم احیا و شب‌زنده‌داری با حضور گسترده اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه در مسجد پیامبر اعظم(ص) برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با عنوان یلدای عاشقانه در جوار شهدای گمنام برگزار شد، شرکت‌کنندگان با نوای الغوث الغوث و الهی العفو، ضمن طلب آمرزش و استغفار، عاقبت بخیری و رقم خوردن بهترین تقدیرها را از درگاه خداوند متعال مسئلت کردند.
قرائت قرآن کریم، سخنرانی حجت‌الاسلام دکتر اسلامی استاد حوزه و دانشگاه و امام جمعه موقت گناباد، قرائت دعای جوشن کبیر توسط مداحان اهل بیت(ع) و مداحی و قرآن به سر توسط کربلایی جواد باقری از جمله برنامه‌های این مراسم معنوی بود.
همچنین به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مهدکودک قرآنی در جلو مسجد برپا شده بود تا اساتید و کارکنان بتوانند بهره معنوی بهتری از مراسم ببرند.