امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:29

طرح ضیافت اندیشه استادان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد

به همت دفتر هم اندیشی اساتید و با همکاری معاونت آموزشی پژوهشی، اولین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان مرکز هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در سالن ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی گناباد آغاز شد.
  به گزارش وب‌دا، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم افتتاحیه این دوره ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خلق حماسه سیاسی توسط ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، با اشاره به آیاتی از کلام وحی گفت: علم و دانش مرحله پایانی ندارد و همیشه باید برای کسب علوم و معارف جدید تلاش کرد.
حجه الاسلام حسن صادقی نسب با بیان اینکه هر مسلمانی به هر مرتبه علمی هم که رسید باید انگیزه کسب علم داشته باشد، به نقش موثر طرح ضیافت اندیشه استادان اشاره کرد و افزود: علم بدون تعهد برای جامعه و کشور مفید نیست، از اینرو طرح ضیافت اندیشه استادان با هدف اسلامی شدن دانشگاه ها و نقش مهم و موثر استادان در تربیت دانشجویان برگزار می‌شود.
دکتر علی محمدپور معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در ابتدای این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و حضور حماسی مردم در انتخابات گفت: این دوره در راستای طرح‌های معرفت افزایی و توجه به مسائل معرفتی در کنار مسائل درسی برگزار می‌شود که امیدواریم ثمرات خوبی داشته باشد.
دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم هدف از برگزاری این دوره را ارتقاي مستمر علمي، معرفتي، فرهنگي و مهارتي اعضاي هيأت علمي دانشگاه‌ در راستاي پاسخگويي به نيازها و اولويت‌هاي آموزشي، پژوهشي و تربيتي اساتید و تقويت روحيه خودباوري در آنان عنوان کرد و افزود: با توجه به جایگاه رفیع و نقش محوری اعضاء هيئت علمی در توسعه جایگاه علمی کشور و تحقق دانشگاه تمدن‌ساز اسلامی و تقويت زمينه و ظرفيت‌هاي علمي و تربيتي استادان، دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه با همکاری معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه اقدام به برگزاری دومین طرح دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضاء هيئت علمی دانشگاه در قالب طرح ضیافت اندیشه استادان نموده است. مهندس محمدجواد فانی با بیان اینکه این دوره با موضوع تاريخ علم متناسب با علوم پزشکی و تاريخ تمدن اسلامي به مدت چهار روز برگزار می‌شود، گفت: در این دوره سی نفر از استادان و اعضای هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد حضور دارند.
دکتر محمد باغستانی عضو هئیت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در این دوره آموزشی مباحثی را در خصوص تاریخ علم و تمدن در اسلام ارائه می کند.
شایان ذکر است اولین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید با موضوعات اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی و اصول تعلیم و تربیت اسلامی در ماه مبارک رمضان سال 91 با حضور شصت نفر از اساتید و اعضای هئیت علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی شهرستان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.