امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:50

برگزاری اردوی جهادی در روستای قوژد

اولین دوره اردوی جهادی رد پای یار دانشگاه علوم پزشکی گناباد در فصل پاییز، در روستای قوژد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، جواد باقری، مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مسئول گروه جهادی«رد پای یار» دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه قرار است این اردوها در تعطیلات آخر هفته‌ها ادامه پیدا کند، گفت: در این دوره اردوی جهادی، 20 دانشجوی دانشگاه، کار رنگ‌آمیزی و زیباسازی دبیرستان شهید علیپور روستای قوژد را انجام دادند.
وی افزود: اجرای برنامه‌های علمی، بهداشتی ـ درمانی و فرهنگی در روستاها برای مردم و برگزاری حلقه‌های معرفت و برنامه‌های خودسازی برای دانشجویان از جمله اهداف برپایی اردوهای جهادی است.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، امام جمعه و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در حاشیه بازدید از این اردوی جهادی ضمن خداقوت و تشکر از دانشجویان جهادگر، گفت: استقبال و اصرار دانشجویان برای برپایی اردوهای جهادی و اختصاص روز تعطیل خود برای ارائه خدمت جهادی به مردم قابل تقدیر است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب تاکید کرد: اردوهای جهادی باعث می‌شود تا جوانان با استفاده از تجارب کاری بدست آمده در این اردوها و آشنا شدن با محرومیت‌ها، برای کارهای مدیریتی و اجرایی که در آینده به عهده خواهند گرفت، از روحیه جهادی برخوردار باشند.