امروزچهارشنبه, 25 مهر 1397 00:52

برگزاری ششمین دوره طرح «نذر ارباب» در دانشگاه

همزمان با دهه سوم محرم، برای ششمین سال متوالی، طرح معنوی «نذر ارباب» با استقبال پرشور دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

مدیر اجرایی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه درباره برگزاری این طرح که به مدت شش شب در مسجد پیامبر اعظم (ص) پردیس دانشگاه برگزار شد، گفت: در طرح نذر ارباب، دانشجویانی که مایل به مشارکت در برگزاری مراسمهای عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) هستند، با ثبت نام در این طرح، اجرای مراسم عزاداری در یکی از شب‌های دهه پایانی ماه محرم را بر عهده گرفتند.
جواد باقری افزود: بر اساس این طرح، دانشجویان به صورت گروه‌های هم ترم یا هم رشته، بانی برگزاری یک شب از مراسم عزاداری شدند و برنامه‌های مختلف از جمله برپایی ایستگاه‌های صلواتی، دعوت از اساتید و دانشجویان، خادمی، پذیرایی شام و ... را بر عهده گرفتند.
وی با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از این طرح گفت: شور و اشتیاق دانشجویان نشان از ارادت این قشر فرهیخته به سرور و سالار شهیدان و مکتب حسینی دارد.
باقری ضمن تقدیر از استقبال دانشجویان، گفت: این ارادت خالصانه موجب شده تا تعداد گروه‌های دانشجویی متقاضی شرکت در این طرح بیشتر از تعداد مراسم‌های دهه سوم محرم باشد و به همین دلیل با پیشنهاد دانشجویان مقرر شد تا طرح نذر ارباب در بقیه مناسبت‌های عزاداری ماه صفر نیز اجرایی شود.
یادآور می‌شود؛ قرائت زیارت عاشورا، تلاوت قرآن توسط قاریان ممتاز شهرستان، سخنرانی توسط حجت‌الاسلام دکتر حسین اسلامی، مرثیه‌خوانی و سینه‌زنی از جمله برنامه‌های مراسم عزاداری دهه سوم محرم در مسجد پیامبر اعظم(ص) دانشگاه بود.