امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 18:07

دیدار جمعی از فعالین قرآنی دانشجویی با مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه

به مناسبت هفته قرآن و عترت جمعی از اعضای کانون های قرآن و عترت امور فرهنگی و دفتر نهاد رهبری، با مسئول دفتر نهاد رهبری و امام جمعه گناباد، دیدار نمودند.Didar Faalan_Ghorani

در این دیدار که معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیران فرهنگی و اجرایی دفتر نهاد رهبری، دبیران و اعضای کانون های قرآن و عترت طه و دفتر نهاد رهبری حضور داشتند، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ضمن تبریک ایام ماه ربیع الاول و هفته قرآن و عترت گفت: قرآن پاسخگوی نیازهای مادی و معنوی بشر است و هر دانشمندی در هر زمانه‌ای با مراجعه به قرآن، مطالب جدید از آن استخراج کرده است.
حجت الاسلام صادقی نسب افزود: قرآن کتاب آسمانی ما و امانت گرانقدر و معجزه جاودان پیامبر اسلام است و باید تلاش کرد تا آن را بیشتر شناخت.
وی ادامه داد: وظیفه ما تلاش مضاعف برای مطرح شدن قرآن است و یکی از ابعادی که توسط فرهیختگان در حوزه و دانشگاه باید به آن توجه شود، بعد علمی قرآن است و هر چه پژوهش‌های قرآنی بیشتر شود، به حقایق بیشتری می توان دست یافت.
در ادامه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز ضمن تبریک هفته قرآن و عترت اظهار داشت: افتخار ما مسلمانان به دو گوهر گرانبها یعنی کتاب خدا و پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) است و قرآن، این معجزه جاودانه الهی است و پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) نیز معجزه تربیتی همین مکتب هستند. تجسم قرآن در کلام، اخلاق، رفتار پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) مشهود است.
دکتر محمد حسن مینوئیان حقیقی افزود: همه ما نسبت به قرآن وظایفی داریم که آموختن، آموزش دادن، حفظ، تدبر، فهم و عمل به قرآن بخشی از وظایف ما در برابر قرآن است.
وی در بخش دیگری از سخنانش، با تاکید بر ارتباط مستمر کانون‌های قرآن و عترت با کانون‌های مختلف فرهنگی و هنری اظهار کرد: خوشبختانه با تلاشهای فعالین قرآنی دانشگاه در کانون‌های قرآن و عترت، ما هر ساله شاهد درخشش نخبگان قرآنی دانشگاه در جشنواره‌های قرآن و عترت وزارت بهداشت هستیم و امیدواریم در جشنواره های آتی نیز، در حوزهای ادبی، هنری و پژوهشی این جشنواره، شاهد افتخار آفرینی دانشگاهیان باشیم.
در ادامه مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه با تاکید بر مشارکت کانون های قرآن و عترت دانشگاه با یکدیگر، گفت: مشارکت  کانون های قرآن و عترت با یکدیگر در فعالیت های قرآنی دانشگاه، علاوه بر حمایت توسط شورای قرآنی، موجب انسجام، عدم موازی کاری و موفقیت در اجرای برنامه های قرآنی می شود.
جواد باقری با اشاره به نقاط قوت و ضعف جشنواره های قرآن و عترت در مرحله دانشگاهی افزود: خوشبختانه به همت فعالین قرآنی، اساتید، کارکنان و دانشجویان در جشنواره های قرآنی بسیار خوب درخشیده اند و امیدواریم با تلاش مضاعف شما، در سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن و عترت و بویژه در بخش هایی که برگزیده نداشته ایم، نیز شاهد موفقیت های نخبگان قرآنی دانشگاه باشیم.
وی با تاکید بر اینکه قرآن کریم باید در عرصه بین المللی در حوزه علم معرفی شود، گفت: بحث پژهش های قرآنی، هم در جشنواه ملی قرآن و هم در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، مورد تاکید است که امیدواریم در این حوزه نیز شاهد فعالیت های خوبی در کانون های قرآنی باشیم.
در ادامه مدیر فرهنگی دانشگاه، گزارشی از برنامه های کانون های قرآن و عترت در هفته قرآن و عترت دانشگاه ارائه نمود.
سپس دبیران کانون های قرآن و عترت دانشگاه، پس از ارائه گزارشی ار فعالیتهای قرآنی در کانون ها، به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود در حوزه قرآنی پرداختند.
 در پایان این برنامه از دبیران و فعالین قرآنی دانشگاه تجلیل به عمل آمد.