امروزپنج شنبه, 22 آذر 1397 18:06

پیام تبریک امام جمعه گناباد و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب، امام جمعه‌ گناباد و مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به مناسبت روز دانشجو پیامی صادر کرد.ziyafat-andishe-04

به گزارش وب دا، متن این پیام به این شرح است:

دانشجویان و فرزندان عزیزم:
سلام علیکم
حقیر ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر _روز دانشجو_ درود می فرستم به ارواح پاک و طیبه شهدا، بویژه شهدای دانشجو و امام شهدا و برای همه آن عزیزان علو درجه و برای خودمان توفیق ادامه راهشان را مسالت می نمایم.
۱۶ آذر، یادآور آغاز جنبش دانشجویی در سال ۱۳۳۲ است که قشر فهیم، فرهیخته و بیدار دانشجو در اعتراض به کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد و دخالت های آمریکا در امور ایران همزمان با ورود نیکسون معاون رئیس جمهور وقت آمریکا به ایران، تظاهراتی به پا کردند که با حمله مزدوران شاه به دانشگاه تهران، ۳ نفر از عزیزان دانشجو به خاک و خون غلطیدند و عده ای مجروح و گروهی بازداشت شدند.
جنبش دانشجویی در ایران با ماهیت و رویکرد مبارزه با استعمار و استکبار آمریکایی و استقلال طلبی و عدالت خواهی شکل گرفت و البته نقش دانشجویان عزیز هم در پیروزی انقلاب اسلامی و هم در دفاع مقدس و بازسازی و پیشرفت کشور عزیزمان و تولید علم و فنآوری و در عرصه مدیریت نظام اسلامی نقشی تعیین کننده بوده و می باشد.
حقیر ضمن گرامیداشت این روز عزیز به شما فرزندان عزیزم و جامعه دانشگاهی شهرستان امیدوارم انشاءالله خداوند متعال همه شما دانشجویان عزیز را در فراگیری علم و دانش، خودسازی و بصیرت افزایی، خدمت به مردم و کشور عزیزمان و ادامه راه امام و شهداء و پیروی و تبعیت از فرامین و منویات مقام معظم رهبری ثابت قدم و موفق و پیروز بدارد.

ومن الله التوفیق
حسن صادقی نسب