امروزسه شنبه, 04 تیر 1398 14:59

جلسات آموزشی با موضوع ازدواج برگزار می‌شود

دبیر اجرایی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد از برگزاری جلسات مستمر با موضوع ازدواج خبر داد.

به گزارش وب‌دا، جواد باقری در کارگاه آموزشی «سین جین‌های خواستگاری» که باحضور دانشجویان در تالار اجتماعات شهید دکتر چمران برگزار شد، گفت: با توجه به اهمیت افزایش آگاهی و شناخت دانشجویان قبل از ازدواج، تلاش می‌کنیم سلسله جلسات مستمری باحضور دکتر حمید حبشی کارشناس مسائل خانواده برگزار کنیم.
دکتر حبشی در این جلسه، به تبیین اصول اساسی در انتخاب همسر پرداخت و روش‌های شناخت صحیح همسر و همچنین طریقه مصاحبه و کسب شناخت درست در جلسه خواستگاری را بیان کرد.
دکتر حبشی پیش از این جلسه نیز در نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، حضور یافت و گفت: برخی تلاش می‌کنند تا از منظر «اعمال و تحمیل» به مقوله تربیت و آموزش بپردازند اما نتیجه این راهکار، تقابل و موضع گرفتن خواهد بود؛ همچنین اگر با «جایزه و تزئین‌های شعاری» به آموزش پرداخته شود، نتیجه‌ای جز ایجاد آموزشی «بی ثبات و در سطح» نخواهد داشت.
وی افزود:
تربیت صحیح از طریق فعال کردن وطالب کردن مخاطب شکل می گیرد.این چنین تربیتی،زمینه سازپرورش استعدادهای درونی مخاطب خواهد بودوآموزشی با ثبات وعمیق را در پی خواهد داشت.