امروزیکشنبه, 05 اسفند 1397 01:05

نشست ائمه جماعات و رابطین ستاد اقامه نماز دانشگاه برگزار شد

نشست فصلی ائمه جماعات و رابطین ستاد اقامه نماز دانشگاه با هدف هماهنگی و هم‌افزایی برنامه‌های فرهنگی مذهبی و بررسی راهکارهای توسعه و ترویج اقامه نماز برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تشکر از تلاش‌های صورت گرفته در رابطه با ترویج فرهنگ نماز در فضاهای دانشجویی، بر نقش نماز در جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، ائمه جماعات و رابطین نماز در واحدها را بر رعایت نظم، اخلاق خوب، آراستگی ظاهری، اقامه نماز در 20 دقیقه، بیان تفسیر یک آیه یا روایت و یا احکام در ظرف چند دقیقه سفارش نمود.
وی با تاکید بر لزوم تشکیل شوراهای فرهنگی مسجد و نمازخانه‌ها به صورت ماهانه، خاطرنشان کرد: 12 وعده نمازجماعت در واحدهای تحت پوشش دانشگاه اقامه می‌شود.