امروزسه شنبه, 23 مهر 1398 12:49

سپاه پاسداران برای کشور و اسلام یک افتخار ارزنده است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در دیدار با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد گفت: سپاه برای کشور و دنیای اسلام یک افتخار ارزنده و موجب سربلندی است.

به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام حسن صادقی نسب در این دیدار که به مناسبت میلاد امام حسین(ع) و روز پاسدار در دفتر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد انجام شد، با تبریک روز پاسدار و قدردانی از خدمات سپاه پاسداران اظهار داشت: وقتی دشمنان قسم خورده انقلاب، سپاه را تحریم می‌کنند یعنی از این نیروی کارآمد و حافظ نظام و انقلاب ضربه خورده‌اند و به خیال خام خود می‌خواهند این نیروی مردمی را تضعیف کنند، اما غافل از این هستند که به یاری خداوند و همراهی و همدلی مردم، روز به روز بر عزت و اقتدار سپاه افزوده خواهد شد.
وی افزود: مردم ایران و حتی دنیای اسلام می‌دانند که سپاه پاسداران چه خدمات بزرگی را به انقلاب و اسلام و بویژه در مقابله و مبارزه با تروریسم انجام داده است و قدردان آن هستند.
حجت الاسلام صادقی نسب و جمعی از اساتید گروه معارف و دانشجویان فعال دفتر نهاد، در پایان این دیدار با اهداءگل به فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گناباد، ضمن اعلام حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی،  روز پاسدار را به ایشان و همکاران و همسنگرانشان تبریک گفتند.