امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:22

برگزاری مراسم گرامیداشت ششمین سال تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

همزمان با ششمین سالگرد تشییع و تدفین دو شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، مراسم بزرگداشتی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، تعدادی از جانبازان و رزمندگان دوران دفاع مقدس و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم(ص) پردیس دانشگاه برگزار شد، سرهنگ پاسدار قدبایی گفت: عرصه دفاع مقدس برای رزمندگان اسلام، عرصه لبیک‌گویی به ندای رهبر زمانشان بود.
وی با بیان اینکه امروز یاد و نام شهدا و زنده نگه داشتن این ارزش‌ها توانسته است ما را در دنیا سرافراز نگه دارد، اظهار کرد: عرصه عملیاتی، انفاق از جان و مال و عزیزانشان در راه خداوند متعال بود و امروز توان عملیاتی نیروهای نظامی در رده‌های نیروهای زمینی، دریایی و هوایی به لطف خداوند متعال و رشادت‌های رزمندگان اسلام و شهداء به آنجایی رسیده است که دشمن خبیث را در کیلومترها دورتر از مرزهای خود زمین‌گیر کرده است.
سرهنگ قدبایی تاکید کرد: جامعه دانشگاهی علوم پزشکی باید بخودش ببالد که دو فرزند گمنام مادر سادات را در دل خود جای داده است.
وی اظهار امیدواری کرد که با استمرار راه شهدای والامقام انقلاب، مدیون آنها نباشیم.