امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:21

ازدواج یک زوج دانشجو در جوار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد

مراسم عقد یک زوج دانشجو در جوار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، در این مراسم که به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و در راستای ترویج ازدواج آسان میان جوانان برگزار شد، حجت‌الاسلام صادقی‌نسب خطبه عقد این زوج دانشجو را قرائت کردند.
ازدواج‌هراسی؛ یک آسیب‌ اجتماعی بزرگ
امام جمعه و مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه در حاشیه این مراسم از ازدواج‌هراسی به عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی بزرگ کنونی یاد کرد و افزود: جوانان وقتی به مهریه‌های سنگین و هزینه‌ بالای تشریفات ازدواج فکر می‌کنند، هراسی در دلشان ایجاد می‌شود و ازدواجشان به تاخیر می‌افتد.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با تاکید بر اینکه جوانهای مومن و انقلابی می‌توانند با سنت‌شکنی در مراسم ازدواج و برگزاری مراسم ازدواج آسان، برای سایرین الگوهای خوب و موفقی باشند.
وی با اشاره به اینکه جوانان دانشجو می‌توانند پس از عقد، تا موقع فراهم شدن شرایط برای زندگی مشترک، در منزل پدر زندگی کنند، گفت: اگر ازدواج جوانان به دلایل مختلف به تاخیر بیفتد، ممکن است پس از گذشت دوران جوانی، فرد همه شرایط از جمله کار، خانه و ... را داشته ولی دیگری رغبتی به ازدواج نداشته باشد.
ازدواج‌های دانشجویی، ازدواج‌هایی پایدار و باثبات‌تر است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز، ازدواج‌های دانشجویی را ازدواج‌های پایدار و باثبات دانست و افزود: ازدواج در دوران دانشجویی به دلیل شناختی که طرفین از هم پیدا می‌کنند، ازدواج‌های پایدارتری است.
دکتر جواد باذلی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های دوران دانشجویی این است که به دلیل نداشتن درآمد و مواجه بودن دانشجویان با کمبودهای مالی، زوجین سطح توقع پایین‌تری دارند که این امر در استحکام خانواده نقش موثری دارد.
وی با تاکید بر اینکه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تلاش می‌کند تا شرایط لازم برای ازواج ‌آسان دانشجویان فراهم نماید، خاطرنشان کرد: متاسفانه سن ازدواج به دلایل متعددی بالا رفته است که این امر، تبعاتی برای خانواده‌ها و جامعه دارد.
یادآور می‌شود در این مراسم، رحیم جباری نوغابی و زینب باقرزاده بیلندی از دانشجویان ترم 4 پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد، با یکدیگر عهد آسمانی برای آغاز زندگی مشترک بستند.
همچنین در پایان این مراسم که معاون آموزشی، مدیر اجرایی دفتر نهاد رهبری، مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به همراه خانواده‌های این زوج حضور داشتند، دکتر باذلی و حجت‌الاسلام صادقی‌نسب با اهدای هدایایی، پیوند این زوج دانشجو را که با مهریه 14 سکه بهار آزادی به عقد هم درآمدند، تبریک گفتند.