امروزیکشنبه, 31 شهریور 1398 16:17

بهره‌مندی اهالی روستای نوده‌پشنگ از خدمات جهادگران سلامت

مسئول مؤسسه فرهنگی ـ جهادی دانشجویی رد پای یار گناباد گفت: در گرامیداشت دهه کرامت، بیش از ۴۰۰ نفر از مردم روستای نوده‌پشنگ در قالب اردوی جهادی «رد پای یار» از خدمات جهادگران سلامت بهره‌مند شدند.

به گزارش وب‌دا، جواد باقری با بیان اینکه در این برنامه جهادی یک پزشک متخصص اطفال و یک پزشک عمومی حضور داشتند، اظهار کرد: علاوه بر انجام ویزیت و تحویل دارو به صورت رایگان، مشاوره‌های بهداشتی و درمانی، فرهنگی، ازدواج و ... در قالب این اردوی جهادی یک روزه به مراجعین ارائه شد.
وی افزود: آزمایشات غربالگری خون نیز به تشخیص پزشکان حاضر در این اردو، برای حدود ۶۰ نفر از مردم محروم این روستاتوسط آزمایشگاه جهاد دانشگاهی گناباد به صورت رایگان انجام شد.
مسئول مؤسسه فرهنگی ـ جهادی دانشجویی رد پای یار با بیان اینکه ۳۵ نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، خادمان و خادمیاران رضوی در این اردوی جهادی به مردم خدمات ارائه نمودند، خاطرنشان کرد: این اردوی جهادی به همت مؤسسه فرهنگی جهادی دانشجویی رد پای یار گناباد، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی، کانون خادمیاری رضوی و آزمایشگاه جهاد دانشگاهی این شهرستان برگزار شد.
باقری، سرکشی از محرومین این روستا و اجرای برنامه‌های آموزشی فرهنگی را از دیگر برنامه‌های اردوی جهادی عنوان و تصریح کرد: همچنین در حاشیه این اردوی جهادی، کاروان در شعاع خورشید با در دست داشتن پرچم متبرک امام رضا (ع) و برگزاری برنامه‌های مختلفی نظیر اجرای مسابقات فرهنگی مذهبی، اهدای هدایای متبرک و ..، روستای نوده‌پشنگ را معطر به عطر رضوی کردند.
شایان ذکر است؛ روستای نوده پشنگ از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد در ۳۰ کیلومتری شرق گناباد واقع شده است.