امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:27

چهاردهمین اردوی جهادی گروه رد پای یار در روستای روشناوند برگزار شد

چهاردهمین سفر سالیانه گروه جهادی ردپای یار دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با حضور جمعی از دانشجویان دختر و پسر دانشگاه در روستای روشناوند برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، مسئول گروه جهادی ردپای یار دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: چهاردهمین سفر سالیانه این گروه جهادی امسال به مدت سه روز در روستای روشناوند از توابع بخش مرکزی شهرستان گناباد برگزار شد.
جواد باقری با بیان اینکه 30 دانشجوی دختر و پسر در این اردوی جهادی حضور داشتند، گفت: با توجه به اینکه در آستانه بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید قرار داریم، دانشجویان با حضور در دبستان آسیه و دبیرستان والفجر روشناوند، با زیباسازی این مدارس، تلاش کردند تا شروعی متفاوت را برای دانش‌آموزان این مدارس رقم بزنند.
وی افزود: رنگ‌آمیزی و نقاشی محوطه، راهرو و دیوار کلاس‌ها و درب و پنجره‌های مدارس، دیوارنویسی و موزاییک فرش راهرو داخلی دبستان آسیه از جمله برنامه‌هایی است که در طی سه روز برگزاری این اردوی جهادی اجرا شد.
باقری از اردوی جهادی به عنوان یکی از بهترین اتفاق‌های زندگی هر فرد یاد کرد و افزود: اردوهای جهادی فرصت مناسبی برای خدمت به مردم و آشنا شدن مدیران و آینده‌سازان کشور با محرومیت‌های موجود است.
دانشجویان شرکت‌کننده در این اردوی جهادی با قدردانی از فرصت فراهم شده، اردوهای جهادی را فرصتی برای خودسازی، تمرین کار گروهی و ... بیان کردند.
اعضای این گروه جهادی که در بین آنها دانشجویانی از رشته‌های پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشت و ... به چشم می‌خورد، فضای حاکم بر اردو را خاص و غیر قابل توصیف و خدمت به محرومین را لذت‌بخش عنوان می‌کردند.