امروزپنج شنبه, 25 مهر 1398 04:15

حمایت دانشگاه از دانشجویان و پرسنل شرکت کننده در مراسم پیاده‌روی اربعین

در جلسه ستاد اربعین دانشگاه، بر تسهیل نمودن شرایط برای حضور دانشجویان و پرسنل علاقه‌مند به شرکت در راهپیمایی اربعین تاکید شد.

به گزارش وبدا، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، پیاده روی اربعین را تبلیغی برای اسلام و تجمعی باشکوه و سرشار از محبت و مهربانی برشمرد که زمینه‌ساز استقبال از حکومت جهانی حضرت مهدی (عج) است.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب با تاکید بر ضرورت حضور با شکوه همه اقشار بویژه نخبگان، اساتید و دانشجویان در این مراسم گفت: از حمایت‌های ریاست محترم دانشگاه برای فراهم‌آوری تسهیلات جهت شرکت اساتید، پرسنل و دانشجویان دانشگاه در مراسم اربعین سال قبل قدردانی می‌نمایم و امیدوارم این حمایت‌ها امسال نیز تداوم یابد و همه همکاران نیز تلاش خود
را در راستای بهتر برگزار شدن این مراسم به انجام برسانند.
رئیس دانشگاه نیز با اشاره به عظمت این مراسم گفت: شاید بتوان بر این مراسم باشکوه که میلیون‌ها نفر از سراسر دنیا در آن شرکت می‌کنند، نام رستاخیز گذاشت که عظمت آن اثرات مهمی برای دنیای اسلام دارد.
دکتر جواد باذلی اظهار داشت: برای تسهیل نمودن حضور اساتید، پرسنل و دانشجویان در حد مقدورات دانشگاه تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم به سهم خود در این حرکت عظیم دنیای اسلام سهیم باشیم.
در ادامه، اعضای جلسه به تبادل نظر پرداختند و مواردی جهت تسهیل حضور علاقه‌مندان به شرکت در مراسم اربعین مصوب گردید.