امروزجمعه, 09 اسفند 1398 12:32

قرآن کریم بهترین سنگر در مقابل تهاجمات فرهنگی و فتنه‌ها است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در دیدار با اعضای شورای قرآنی گفت: قرآن کریم بهترین سنگر در مقابل تهاجمات فرهنگی و فتنه‌ها است.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در این دیدار که همزمان با هفته قرآن و عترت دانشگاه‌ها برگزار شد، بر ضرورت توجه بیشتر به قرآن کریم تاکید کرد و افزود: این کتاب الهی، یک برنامه کامل و جامع برای زندگی فردی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و... را ارائه کرده است.
وی با اشاره به حدیثی از حضرت امیرالمومنین علی(علیه‌السلام):« وقتی فتنه‌ها به سوی شما روی آورد مانند پاره‌های شب تاریک که راه از بیراهه تشخیص داده نشد، بر شما لازم است به قرآن پناه ببرید که قرآن شفاعت کننده است و خدا شفاعت آن را می‌پذیرد.»، گفت: قرآن به عنوان پناهگاه امت در فتنه‌ها و بحران‌ها است.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب خطاب به جامعه دانشگاهی گفت: بر همه لازم است در این دوره آخرالزمان که دوره فتنه‌ها و تهاجم فرهنگی است و دشمن با استفاده از تبلیغات سوء و فضای مجازی سعی بر متزلزل نمودن اعتقادات نسل جوان را دارد، ارتباط جوانان را با قرآن در حوزهای مختلف قرآنی همچون تفسیر، تلاوت، مفاهیم قرآنی و ... بیشتر کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در کنار فعالیت‌های قرآنی، توجه به عترت و خاندان پیامبر و ائمه معصومین(علیهم السلام) ضروری است، زیرا امامان شیعه داناترین مردم به تبیین و تفسیر قرآن و پیاده کردن ارزش‌های دینی و مقررات اسلامی  بوده و هستند.