امروزپنج شنبه, 12 تیر 1399 16:50

نشست هم اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه برگزار شد

در گرامیداشت 27 آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه، نشست هم اندیشی اساتید حوزه و دانشگاه با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه های شهرستان گناباد، در تالار دکتر قهرمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.hamandishi-hoze

رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم با گرمیداشت یاد شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه، این دو نهاد را بال های اصلی تعالی انسان در جهت معنویت و علم و دانش دانست و گفت: امروزه تهدیدات متعددی نظیر آسیب های اجتماعی، فضای مجازی بدون مرز و کنترل و ... بنیان و استحکام خانواده ها را هدف قرار داده است  و وظیفه ما به عنوان معلمینی که پرورش دهنده نیروهای آینده کشور هستیم در این حوزه بسیار سنگین است.
دکتر جواد باذلی با قدردانی از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برای برگزاری ای نشست افزود: باید دانش و بینش خود را در زمینه راه های استحکام بخشی به بنیان خانواده افزایش دهیم و علاوه بر علم آموزی به فرزندان این مرز و بوم، روحانیت و معنویت را در آنان افزایش دهیم.
امام جمعه گناباد و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی  نیز با گرامیداشت یاد شهید مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت زمینه ساز موفقیت و پیشرفت است.
حجت الاسلام صادقی نسب با اشاره به شرایط ایران در قبل از انقلاب اسلامی افزود: در سالهای پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، استعمارگران میان همه اقشار بویژه حوزویان و دانشگاهیان بدبینی و تفرقه ایجاد کردند تا با تسلط سیاسی و اقتصادی بر ایران به غارت ذخایر ایران بپردازند.
وی اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) پایه گذار وحدت حوزه و دانشگاه بودند و وحدت این دو نهاد، نقش بسیار مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی و نیز در سالهای پس از آن در دفاع مقدس و سازندگی و پیشرفت ایران اسلامی داشته است.
حجت الاسلام صادقی نسب  با تاکید بر حفظ وحدت در شرایط کنونی گفت: این وحدت برای تحقق اسناد بالادستی از جمله سند چشم انداز توسعه و اسلامی شدن دانشگاه ها و همچنین تحقق بیانیه گام دوم انقلاب لازم و ضروری است.
در ادامه این نشست دکتر حمید حبشی از مشاوران به نام خانواده و امور تربیتی به طرح مباحث کاربردی در این حوزه پرداخت.