امروزجمعه, 02 اسفند 1398 03:00

انقلاب اسلامی، یادگار حضرت امام (ره) و شهدا، با پرچم داری مقام معظم رهبری است

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: هدف اصلی حضرت امام (ره) از انقلاب اسلامی مبارزه با رژیم وابسته ستم شاهی و روی کارآوردن نظام الهی و ارزشهای دینی بود که در این رابطه به پیروزی‌های بزرگی رسید.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب در جمع بسیجیان ادارات شهرستان گناباد در مسجد پیامبر اعظم(ص)، دهه مبارک فجر را سپیده دم پیروزی انقلاب اسلامی بر کفر و استکبار جهانی بیان و اظهار کرد: باید از انقلاب اسلامی که یادگار حضرت امام (ره) و شهدا با پرچم‌داری مقام معظم رهبری است، پاسداری کنیم، چراکه سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت ما در سایه تحقق اهداف انقلاب اسلامی قابل وصول است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، قرآن، اهل بیت، مساجد و ارزش‌های دینی را از غربت خارج و اسلام را احیاء کرد، گفت: با پیروزی انقلاب، طرح اسلام زدایی شاه خنثی گردید و جوانان و نوجوانان فراوانی به دامن اسلام برگشتند و طلسم اختناق و استبداد شکست.
حجت‌الاسلام صادقی‌نسب تصریح کرد: علاوه بر این دست مستکبرین، صهیونیست‌ها و فراماسونرها از تسلط بر ذخایر و منابع کشور کوتاه گردید و خدمات و دستاوردهای زیادی از قبیل استقلال سیاسی، آبادانی شهرها و روستاها، جهش‌های علمی و فناوری و رسیدگی به محرومان و مستضعفان و... نصیب ملت ایران گردید.
یادآور می‌شود، با حضور بسیجیان ادارات شهرستان گناباد، قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه، غبارروبی و عطرافشانی شد.