امروزجمعه, 26 دی 1399 23:37

توزیع بیش از دو هزار پرس غذای گرم در قالب طرح اطعام مومنانه، همت دانشگاهیانه

همزمان با عید سعید غدیر خم، به همت مؤسسه خیریه همای رحمت در دانشگاه علوم پزشکی گناباد، بیش از 2000 پرس غذای گرم، پخت و در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

2000

به گزارش وب‌دا، مسئول مؤسسه خیریه همای رحمت دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: در حالی که بر اساس فراخوان اعلامی، قرار بود 1100 پرس غذای گرم، تهیه و توزیع شود ولی با استقبال خوب جامعه دانشگاهی و افزایش کمک‌ها، این تعداد به بیش از دو هزار پرس افزایش یافت.
مهندس جواد باقری با اشاره به اینکه این غذاهای گرم همزمان با عید سعید غدیرخم در میان خانواده‌های نیازمند روستاهای محروم از جمله رحمت آباد، چاه نمک، چاه میغانی و ... توزیع شد، افزود: علاوه بر کمک‌های نیکوکاران، نمایندگی خادمیاری  رضوی در شهرستان گناباد هم با اختصاص 30 کیلوگرم گوشت در این کار خیر مشارکت کردند.
وی افزود: از ابتدای امسال و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در اجرای رزمایش همدلی و کمک مومنانه، تا کنون 1500 بسته غذایی در سه مرحله بین نیازمندان توزیع شد و 80 بسته حمایتی جدید نیز با کمک‌های خیرین آماده شده است که تا قبل از ماه محرم بین خانواده‌های آسیب‌پذیر و نیازمند توزیع می‌شود.
باقری اظهار داشت: همچنین با توجه به اهمیت سلامت مادران، 432 بسته حمایتی غذایی و بهداشتی در بین مادران باردار نیازمند توزیع شده است.
وی با قدردانی از مشارکت اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد در راستای انجام این کارهای خیر، از مشارکت خادمیاری رضوی در این زمینه نیز سپاسگزاری کرد.