امروزسه شنبه, 11 آذر 1399 21:57

حضور جوانان در آیین‌های عزاداری محرم، پرشور و باشکوه بود

معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: حضور جوانان در آیین‌های عزاداری محرم، پرشور، باشکوه و خارج از تصور بود.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام علی تقوی در ارتباط تلفنی با برنامه زنده تلویزیون اینترنتی مسیر عاشقی گفت: امسال با توجه به شرایط ویژه‌ای که به دلیل شیوع ویروس کرونا وجود داشت، احساس می‌شد که برنامه‌های عزاداری محرم پرشور نباشد و این مسأله در بین مردم و جوانان و بویژه جوانان هیئت‌ها، نگرانی ایجاد کرده بود.
وی با قدردانی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم عزاداری امسال گفت: دوستان ما به حق، در وزارت بهداشت، نگران سلامتی و جان مردم بودند و الحمدالله امسال برنامه‌های بسیار باشکوهی با حفظ شرایط و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد
حجت‌الاسلام تقوی با بیان اینکه به برکت امام حسین (ع) ، عزادارای‌های دهه اول محرم بسیار پرشور و باشکوه برگزار شد که خارج از تصور هر کسی بود، خاطرنشان کرد: شور حضور جوانان در آیین‌های عزاداری محرم، چیزی به جز معجزه تمدن حسینی نیست که حرارتی را در قلوب مردم ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه الحمدالله برنامه‌های هیئت‌های دانشجویی به شکل بسیار مطلوبی انجام شد، افزود: مردم نشان دادند کرونا که هیچ، بیماری‌های بدتر از آن یا مشکلات بزرگتر هم اگر اتفاق بیفتد، هیچ چیزی نمی‌تواند مانع از برگزاری مراسم عزاداری محرم و جریان عاشورا و کم رنگ کردن شور حسینی شود.
وی با اشاره به حضور خوب جوانان در مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع)، اظهار کرد: این حضور نشان می‌دهد که جوانان بیش از اقشار دیگر جامعه واقعیت عاشورا و گفتمان حسینی که شعار عاشورا است، را درک کرده‌اند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، آزادگی، ایثار، شهادت، شهامت، مبارزه با ظلم و استکبار، ایستادگی و دفاع از حق در مسیر جریان توحیدی را از مهمترین درس‌های مکتب عاشورا عنوان و خاطرنشان کرد: جوانان ما بیش از دیگر اقشار جامعه، این واقعیت و مفاهیم را درک کردند و پذیرفتند.
حجت‌الاسلام تقوی با بیان اینکه مردم عاشق امام حسین(ع) هستند، تصریح کرد: ایثار، شهادت، شهامت و گذشت از زیبایی‌هایی است که در حادثه کربلا دیده می‌شود.
وی از معنویت به عنوان گمشده زندگی مردم یاد کرد و افزود: بر عکس دنیای امروز که شاهد افول معنویت و اخلاق، ترویج فساد، تباهی، ظلم، جنایت و کشتار انسان‌ها هستیم در دستگاه امام حسین(ع)، زندگی و دنیای دیگری در جریان است و زیبایی‌هایی همچون مهربانی، عطوفت، ایثار و محبت وجود دارد.
حجت‌الاسلام تقوی افزود: مردم وقتی این ویژگی‌ها را با تمام وجودشان در امام حسین(ع) و اصحابشان می‌یابند، بیشتر و بیشتر جذب و دلبسته برنامه‌های عزاداری سید و سالار شهیدان می‌شوند.
وی با قدردانی از دست‌اندرکاران برنامه مسیر عاشقی، گفت: با وجود شرایط سختی که امسال برای برگزاری برنامه‌های محرم بود، ولی جوانان نشان دادند که عاشق امام حسین(ع) هستند و این سختی‌ها و محدودیت‌ها برای آنها خیلی معنا و مفهومی ندارد.