امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 07:09

طرح «خادمیاران سلامت» در گناباد اجرایی می‌شود

امام جمعه شهرستان و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طرح «خادمیاران سلامت» برای نخستین بار با استفاده از ظرفیت های مردمی در گناباد اجرا می‌شود.

به گزارش وب‌دا، حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب، ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدافعان سلامت بویژه پرستاران و پزشکان در برابر ویروس کرونا، اظهار کرد: تجربه ثابت کرده است که اگر بخشی از کارها به مردم واگذار شود و سازماندهی درستی نیز صورت پذیرد، در پیشرفت و رسیدن به اهداف، موفقیت‌های چشمگیری به دست می‌آید.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی در کمک به ضد عفونی معابر، ایستگاه‌های غربالگری و تب سنجی در سطح شهر و روستاها نشان داد که در صورت لزوم، مردم آمادگی حضور در عرصه های مختلف را برای همکاری دارند و اگر برنامه‌ریزی مناسبی صورت پذیرد، می توان از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده کرد.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه طرح «خادمیاران سلامت» نیز در همین راستا اجرایی می شود خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل سرما و باز شدن مدارس و دانشگاه‌ها و ... امکان مواجهه با موج جدید کرونا وجود دارد؛ لذا بایستی آمادگی لازم برای مقابله با شرایط بحران احتمالی فراهم شود و خادمیاران سلامت با آموزش‌های کاملی که در این طرح فراخواهند گرفت می توانند در صورت لزوم، بسته به نوع تخصص خود، یاور مدافعان سلامت باشند.

مدیر اجرائی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم گفت: در قالب این طرح که با همکاری بین بخشی مجموعه‌های مختلف دانشگاه میسر می‌گردد، قرار است از جوانان 20 تا 40 ساله علاقه‌مند به همکاری در شهرستان ثبت نام و آموزش‌های کاملی در بحث کمک‌یاران حوزه سلامت و درمان و ... به آنها ارائه شود تا در صورت لزوم و در شرایط حساس و بحرانی از ظرفیت آنها استفاده شود.

جواد باقری ادامه داد: با شروع پیک سوم کرونا در جهان و کشور همزمان با فصل سرد، احتمال افزایش بیماران و کمبود نیرو در حوزه سلامت وجود خواهد داشت و در این صورت نیاز به کمک خادمیاران سلامت بیشتر محسوس خواهد بود که امیدواریم خادمیاران سلامت با آموزش‌هایی که فرا خواهند گرفت بتوانند همگام و هم‌قدم با مدافعان سلامت باشند.