امروزدوشنبه, 05 آبان 1399 07:23

برگزاری چهاردهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد

چهاردهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: این برنامه با تدریس حجت‌الاسلام محمدعلی لیالی، دکتری علوم سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه به مدت ده روز به صورت مجازی در سالن آزمون‌های مجازی پردیس دانشگاه برگزار گردید.
محمد جواد فانی ادامه داد: چهاردهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید با موضوع تشریح بیانیه گام دوم انقلاب، در قالب دوره‌‍‌های دانش‌افزایی، با هدف توانمندسازی اساتید در حوزه‌های معرفتی و فرهنگی و نگاه ویژه به رسالت فرهنگی اساتید، در کنار رسالت‌های آموزشی و پژوهشی خود، با حضور ۶۰ نفر از اساتید دانشگاه برگزار شد.
فانی، بیانیه گام دوم را  امیدوارانه‌ترین پیام انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: این بیانیه به روشنی، دل‌های بیقرار را قرار بخشید و امیدی تازه به بطن جامعه تزریق کرد.
شایان ذکر است سیزدهمین دوره ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی گنابا، شهریورماه سال 98 در مشهد مقدس برگزار شد.