امروزیکشنبه, 09 آذر 1399 19:40

اجرای ششمین مرحله از طرح کمک مومنانه، همت دانشگاهیانه در دانشگاه علوم پزشکی گناباد

به همت مؤسسه خیریه همای رحمت دانشگاه علوم پزشکی گناباد، ششمین مرحله از رزمایش مواسات و همدلی در قالب طرح کمک مومنانه، همت دانشگاهیانه در این دانشگاه اجرا شد.

مدیر اجرایی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اعلام این خبر گفت: این مرحله همزمان با آغاز ولایت امام زمان (عج) و پیرو فرمان مقام معظم رهبری خطاب به جوانان مؤمن و جهادی کشور اجرا گردیده است.
جواد باقری ادامه داد: در قالب این طرح ۹۰ بسته ارزاق که به همت جامعه دانشگاهی علوم پزشکی گناباد و بویژه جوانان عزیز دانشجو تهیه شده، در بین خانواده‌های مساکین و محرومین که توسط موسسه خیریه همای رحمت دانشگاه شناسایی شده‌اند، توزیع شد.
مسئول خیریه همای رحمت دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: این بسته‌ها شامل برنج، روغن، حبوبات، ماکارونی، رب، لوازم‌التحریر و ... بوده و ارزش هر یک از این بسته‌ها مبلغ ۳۰۰ هزار تومان برآورد شده است.
باقری گفت: طرح ویژه مهدویت هم در هر یک از این بسته‌ها قرار داده شده که شامل مسابقاتی خاص این مناسبت بوده و خانواده‌هایی که به همراه فرزندانشان شرکت می‌کنند، از جوایز ویژه آن نیز بهره‌مند خواهند شد.

توزیع ۱۶۰۰ سبد غذایی و ۳۰۰۰ غذای گرم

امام جمعه و مسئول قرارگاه مواسات و همدلی گناباد در حاشیه بازدید از این برنامه، ضمن تشکر از مشارکت دانشجویان، اساتید و کادر درمان دانشگاه‌، اظهار کرد: در قالب طرح مواسات و همدلی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تاکنون ۱۶۰۰ سبد غذایی و ۳۰۰۰ غذای گرم در بین ایتام، محرومین، زنان باردار نیازمند، صدمه‌دیدگان از کرونا و ... توزیع گردیده و به کودکانی که دچار سوء تغذیه شده‌اند نیز به طور مرتب، هر ماه سبد غذایی تقدیم می‌شود.
حجت‌الاسلام حسن صادقی‌نسب افزود: تعداد ۱۵۰ بیمار لاعلاج و صعب‌العلاج در گناباد شناسایی شده‌اند که پزشکان متخصص در مواقع لزوم به خانه این افراد مراجعه و معاینات پزشکی را انجام می‌دهند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و دبیر قرارگاه مواسات و همدلی گناباد هم گفت: دانشگاهیان علوم پزشکی، اولین گروهی هستند که در شهرستان گناباد به فرمان دو روز قبل مقام معظم رهبری لبیک گفتند و در توزیع بسته‌های حمایتی بین محرومین اهتمام ورزیدند.
هادی آریانژاد افزود: خدای را شاکریم که دانشگاهیان ما هم در عرصه علم و هم در راستای پژوهش و فناوری و تولید علم و هم در خدمت به جامعه موثر هستند.