امروزپنج شنبه, 02 ارديبهشت 1400 18:13

آئین گرامیداشت هفته بزرگداشت شهدا در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

آئین گرامیداشت هفته بزرگداشت شهدا با حضور رئیس دانشگاه، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری، معاونین فرهنگی و دانشجویی و درمان و تعدادی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.

امام جمعه شهرستان و مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ابتدای این مراسم اظهار کرد: در مقام شهدا همین بس که پیامبر فرمودند: «بالاتر از هر خوبی، خوبی است تا اینکه انسان در راه خدا به شهادت می‌رسد که بالاتر از ان مقامی وجود ندارد»؛ امیدواریم که ما هم جزء این گروه باشیم.
حجت‌الاسلام حسن صادقی نسب ادامه داد: شهدا کسانی هستند که به ما و ملت و کشور ما عزت و اقتدار بخشیدند و دین و دنیای ما را حفظ نمودند.
وی با تأکید بر اینکه این دانشگاه همواره سعی در حفظ مقام شهدا داشته و در تمام ابعاد این مسئله انجام شده است، تصریح کرد: بر ما واجب است که پیگیر حال خانواده این عزیزان باشیم و مقام این شهدای گرانقدر را تجلیل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این مراسم گفت: وضعیت گناباد در زمان قبل و بعد از انقلاب، تفاوت‌های زیادی داشته است از جمله در حوزه بهداشت و درمان که قبل از انقلاب حتی پزشک مناسبی در درمانگاه گناباد حضور نداشت؛ اما اکنون شاهد هستیم که چه تعداد پزشک ماهر و باتجربه در گناباد حضور دارند و حتی دانشگاه علوم پزشکی گناباد خودش پزشک تربیت می‌کند.
دکتر جواد باذلی خاطرنشان کرد: شهدا از جان و مال خود گذشتند تا ما آرامش، آسایش و رفاه را در تمام ابعاد زندگی‌مان داشته باشیم؛ بنابراین ما موظف هستیم تا نام و یاد این بزرگواران را در تمام مراحل زندگی حفظ نموده و بازماندگان شهدا را تکریم کنیم.
وی افزود: من با افتخار اعلام می‌کنم که اولین رئیس دانشگاهی هستم که اولین اقدامم در این سمت، احیای سهمیه استخدامی خانواده شهدا و جانبازان بود.
دکتر باذلی با بیان اینکه امیدواریم حضور خانواده و بازماندگان شهدا همانند چراغ راه شهدا برای ما باشند، ابراز کرد: هر اقدامی که در توان ما باشد برای این عزیزان انجام خواهیم داد تا شرمنده شهدا نباشیم.

حسن ایرانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز روحیه اخلاص و شرایط موجود در دوران جنگ را بسیار خاص و متفاوت با اکنون برشمرد و تصریح کرد: اطمینان خاطر دارم که اگر اکنون هم شرایط جنگ برای کشورمان بوجود آید، نسل جوان با تمام توان از آن محافظت خواهد نمود.
گفتنی است در پایان این مراسم که به همت نهاد مقام معظم رهبری، ریاست دانشگاه و ستاد شاهد و امور ایثارگران برگزار شد، فرزندان شاهد شاغل در دانشگاه مورد تکریم و تقدیر قرار گرفتند.
در پایان این مراسم نیز هدیه تقدیم شده به فرزندان شهید از سوی خود آنان و بیاد پدر شهیدشان، به مؤسسه خیریه همای رحمت دانشگاه هدیه گردید تا در قالب طرح «کمک مؤمنانه، همت دانشگاهیانه» در جهت تهیه ارزاق برای مساکین و ایتام هزینه گردد.
غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی گناباد از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.