امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:28

جشن غدیر در دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد

جشن غدیر با حضور جمعی از اعضاء هیأت رئیسه، اساتید و دانشجویان در سالن همایش‌های کوثر دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، حجت الاسلام سخنور ضمن تبریک یکهزار و یکصد و بیست و چهارمین سالگرد عید سعید غدیر خم، به تشریح این واقعه تاریخی و نقش ولایت در هدایت جامعه پرداخت و افزود: این واقعه مهم در روایات متعدد و منابع مختلفی بیان شده است. وی با اشاره به اینکه آیات مختلفی از کلام وحی درباره شخصیت حضرت علی(ع) است، افزود: حضرت محمد(ص) در خصوص شخصیت مولی امیرالمومنین(ع) فرمودند: کسی که می‌خواهد جبرئیل را در عظمت، میکائیل را در شأن و جمال، اسرافیل را در صور و هیبت، آدم را در علم و دانش، نوح را در ترس الهی، ابراهیم را در دوستی پرودرگار، یعقوب را در حزن و اندوه، یوسف را در جمال و زیبایی، عیسی را در زهد و موسی را در مناجاتش ببیند باید به علی(ع) نگاه کند. حجت الاسلام سخنور با تشریح ویژگی‌های دوران جوانی از دانشجویان خواست تا قدر این دوران را بدانند و با تلاش و کوشش در راه تعالی اخلاقی و کسب علم و دانش تلاش کنند.
مولودی خوانی، اجرای تواشیح توسط گروه نورالهدی، اجرای حرکات نمایشی ورزش باستانی، برگزاری مسابقه و اجرای تئاتر و موسیقی از جمله برنامه‌های دیگر این مراسم بود.