امروزشنبه, 27 مهر 1398 13:26

بیانیه جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت 13 آبان ماه

تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد به مناسبت 13 آبان بیانیه ای صادر کردند.
به گزارش وب‌دا، متن این بیانیه بدین شرح است:
فرارسیدن سیزدهم آبان ماه،هرسال برای ملت غیورو بزرگ ایران،یادآور دو واقعه مهم ودر حقیقت دو ویژگی انقلاب اسلامی است : ایثار وشهادت، غیرت وحمیت. بدون شک اگر ایثار وازخودگذشتگی دانش آموزان شهید در روز13 آبان ونیز دیگر شهدای گلگون کفن نبود، پیروزی قیام و انقلاب مردم مسلمان ایران امری محال بود.
13 آبان، روزی است که تیر خلاصی جوانان غیرتمند حسینی سینه مالآمال از کفر و شرک و نفاق استکبار به سرکردگی آمریکای جهان خوار را نشانه گرفت و برای همیشه درس آزادگی و مقاومت را به همه مستضعفین عالم آموخت.
جامعه دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی گناباد در یوم ا... 13 آبان با شعار مرگ بر آمریکا یکبار دیگر تاکید می کند که فریب استکبار و دست های چدنی را زیر دستکش های مخملی شیطان بزرگ نخواهد خورد و جوانان انقلابی ایران زمین، راهی را که اسلاف گرانقدرشان سالها پیش با اقتدار آغاز کرده، با قوت و قدرتی بیشتر ادامه خواهند داد و در این راه، استوارتر از گذشته ضمن حمایت از ملت های مظلوم جهان، مبارزه با استکبار و ظلم را سرلوحه حرکت خروشان خویش قرار خواهند داد.