امروزجمعه, 31 شهریور 1396 18:44
1909
1983510

افتتاح طرح نوسازی مرکز سلامت جامعه شهدای جزین

همزمان با هفتمین روز از سی و هشتمین بهار پیروزی انقلاب اسلامی، طرح نوسازی مرکز سلامت جامعه شهدای جزین افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید
به گزارش وب‌دا، همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر، دوشنبه 18 بهمن‌ماه، طرح نوسازی مرکز سلامت جامعه شهدای جزین شهرستان بجستان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فرماندار بجستان، جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، رئیس، مدیران و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان بجستان، جمعی از مسئولان محلی، اعضای شورای اسلامی و قشرهای مختلف مردم روستا مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان گفت: با توجه به قدمت مرکز سلامت جامعه جزین، طرح بهسازی و نوسازی این مرکز از بهمن ماه 1394 آغاز شد.
دکتر مرادی افزود: برای اجرای این پروژه که 800  متر مربع زیربنا دارد، بیش از 3 میلیارد ریال هزینه شده است.
یادآور می‌شود؛ روستای جزین از توابع بخش مرکزی شهرستان بجستان با 2160 نفر جمعیت در فاصله 45كيلومتري غرب بجستان واقع گرديده است و مرکز  سلامت جامعه شهدای جزین در مجموع به 3420 نفر  از مردم روستاهای جزین،  نوق، بغچیر و ابوالخازن ارائه خدمت می‌کند.