امروزدوشنبه, 29 آبان 1396 07:12
بازدید کل
2098344

آغاز عملیات اجرایی مرکز سلامت جامعه روستای زین‌آباد شهرستان بجستان

همزمان با دهه مبارک فجر، عملیات اجرایی مرکز سلامت جامعه روستای زین‌آباد شهرستان بجستان با حضور مسئولان آغاز شد.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد، فرماندار بجستان، معاون توسعه مدیریت و منابع، معاون درمان و جمعی از مدیران و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، اعضای شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم، عملیات اجرایی مرکز سلامت جامعه روستای زین‌آباد آغاز شد.
مهندس ابراهیمی فرماندار بجستان در این مراسم با قدردانی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی که با پیگیری‌های خود، مجوز راه‌اندازی این مرکز را اخذ کردند، گفت: جا دارد از مهندس بنائی نماینده مردم شهرستان‌های گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی که با نگاه اعتدالی خود، برای توسعه همه بخش‌ها و حوزه‌ها تلاش می‌کنند، قدردانی نمایم.
وی اظهار امیدواری کرد که با احداث این مرکز به همت خیران و دانشگاه علوم پزشکی گناباد، شاهد ارتقاء خدمات حوزه سلامت برای مردم این منطقه باشیم.
دکتر احمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم در این مراسم ضمن قدردانی از اهالی روستای زین‌آباد، گفت: خوشبختانه خیران شهرستان بجستان پرتلاش و فعال هستند و همت خوبی در مشارکت برای اجرای پروژه‌های حوزه سلامت دارند.
یادآور می‌شود، روستای زین‌آباد از روستاهای شهرستان بجستان است که در مسیر جاده بجستان ـ فردوس و در 15 کیلومتری جنوب شرقی آن واقع شده و بالغ بر 250 خانوار جمعیت دارد.