امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 13:52
بازدید کل
2098344

آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهید قنبر آقایی بجستان افتتاح شد

همزمان با گرامیداشت هفته سلامت، آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهید قنبر آقایی بجستان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی گناباد و امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان بجستان، افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

برای مشاهده تصاویر کلیک کنید

به گزارش وب‌دا، در ششمین روز از هفته سلامت سال 96، آزمایشگاه مرکز جامع خدمات سلامت شهید قنبر آقایی بجستان که به همت جمعی از خیرین این شهرستان تجهیز شده بود، افتتاح شد.
دکتر مرادی رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان در این مراسم گفت: برای تجهیز این آزمایشگاه یک میلیارد و 800 میلیون ریال هزینه شده است.
وی با بیان اینکه یک میلیارد و 300 میلیون ریال از این مبلغ توسط دانشگاه تامین شده است، اظهار کرد: مبلغ 250 میلیون ریال توسط خانواده مرحوم مرضیه میرکیان و مبلغ 50 میلیون ریال توسط آقای احمد میرکیان از خیرین نیک‌اندیش شهرستان بجستان تامین شده است.
حجت‌الاسلام وحیدی امام جمعه بجستان در این مراسم با بیان اهمیت نعمت سلامت، از همه خیرین به ویژه خیران محترمی که در این حوزه بخش دولتی را همراهی می‌کنند، قدردانی کرد.