امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 13:52
بازدید کل
2098344

برگزاري کارگاه خدمات نوين سلامت سالمندان در بجستان

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و درمان، کارگاه خدمات نوین سلامت سالمندان در سطح شهرستان بجستان برگزار گرديد.

به گزارش وب‌دا، این کارگاه به همت گروه سلامت خانواده، جمعیت و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان و با حضور مراقبین سلامت، بهورزان و ماماهای تیم سلامت در محل سالن همایش این شبکه برگزار شد.
علیمردانی مدیرگروه واحد سلامت خانواده و جمعیت دانشگاه علوم پزشکی گناباد در این کارگاه گفت: روند تغییرات جمعیت سالمندان در ایران سیر صعودی طی می‌کند به طوری که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050 جمعیت سالمندان کشور به 2/31 درصد برسد.
وی افزود: ارائه خدمات رفاهی و بهداشتی درمانی به این گروه آسان نیست به ویژه آنکه با افزایش سن، میزان بروز بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های مزمن ناتوان کننده‌ای چون دیابت، استئوارتریت، سکته‌های مغزی، بیماری‌های عروق کرونر و اختلالات شناختی که نیازمند مراقبت ویژه هستند، افزوده می‌شود.
علیمردانی تصریح کرد: در این راستا اکثر کشورهایی که با پدیده سالمندی جمعیت روبرو هستند بیشترین تلاش خود را معطوف به خدمات نمودند که با ارتقاء سطح سلامت سالمندان از طریق آموزش شیوه زندگی سالم و نیز ارائه خدمات پیشگیرانه شامل تشخیص و درمان زودرس مانع پیشرفت بیماری در رسیدن به مرحله ناتوانی شوند.
در ادامه دکتر عجم، محمدحسین رحمانی و خانم علیمرادی به ارائه مطالبی در رابطه با سقوط در سالمندان، اختلالات قند، چربی خون، فشارخون، خطرسنجی و افسردگی در سالمندان پرداختند.