امروزیکشنبه, 28 آبان 1396 13:51
بازدید کل
2098344

خاطرات قبل از انقلاب را سینه به سینه منتقل کنید تا مردم تفاوت را احساس کنند

فرماندار بجستان در آئین افتتاح خانه بهداشت روستای جزین گفت: خاطرات قبل از انقلاب را سینه به سینه منتقل کنید تا مردم تفاوت را احساس کنند.

به گزارش وب‌دا، مهندس حسین ابرهیمی فرماندار بجستان در آئین افتتاح خانه بهداشت روستای جزین با تبریک هفته دولت، به تشریح دستاوردهای دولت و خدمات انجام شده در بخش‌های مختلف به ویژه روستاها پرداخت.
وی با اشاره به تفاوت خدمات ارائه شده توسط نظام اسلامی نسبت به قبل از انقلاب، اظهار کرد: کسانی که خاطرات قبل از انقلاب را به یاد دارند و و وضع معیشت و خدمات ارائه شده به مردم را قبل از انقلاب دیده‌اند، باید این خاطرات را به نسل جدید منتقل کنند تا مردم به خوبی تفاوت را احساس کنند.
فرماندار بجستان با بیان اینکه امروز سند افتخار ما، خادمی مردم است، ادامه داد: دولت‌مردان در هفته دولت، عصاره کار و خدمت خود را می‌بینند البته این دلیلی بر مغرورشدن نیست، چراکه این فعالیت‌ها نتیجه انجام وظیفه مسئولان است.
مهندس ابرهیمی، خود را یک روستازاده معرفی و با بیان خاطراتی از دوران کودکی‌اش، اظهار کرد: خیلی از اوقات، وقتی در نعمت قرار می‌گیریم، گذشته خود را فراموش می‌کنیم؛ امروز در تمام روستاهای شهرستان بجستان خانه بهداشت وجود دارد و بهورزان خدمات سلامت را ارائه می‌کنند و اگر گذشته را به خاطر بیاوریم که در تمام شهرستان بجستان یک پزشک خارجی برای مداوای مردم حضور پیدا می‌کرد، بیشتر قدر نعمات و موهبت‌هایی که برکت نظام مقدس اسلامی فراهم شده است را خواهیم دانست و هرگز آن‌ها را از یاد نخواهیم برد.
فرماندار بجستان با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی، اظهار کرد: متاسفانه امروز در فضای مجازی نسبت به اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف، اجحاف می‌کنند که این به دور از انصاف است.
مهندس ابرهیمی، وظیفه مسئولین را حل مشکلات مردم و توجه به خواسته‌ها و مطالبات آن‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: همه ما در راستای مطالبات مردمی قدم برداریم ولی آن چیزی که نباید از آن غفلت کرد، نیمه پر لیوان و دیدن فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۸ پروژه عمرانی در شهرستان بجستان فعال و در حال اجرا است، تصریح کرد: از دهه فجر سال گذشته تا به امروز بیش از ۱۰ میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال پروژه فقط در حوزه بهداشت شهرستان بجستان افتتاح شده است.
وی در پایان ضمن قدردانی از خدمات و فعالیت‌های انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی گناباد و شبکه بهداشت و درمان بجستان، از مشارکت بسیج سازندگی در پروژه خانه بهداشت شهدای روستای جزین تشکر کرد.