امروزپنج شنبه, 02 آذر 1396 22:15
43855
57953
28680563

آئین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان برگزار شد

آئین تکریم و معارفه رئیس شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان با حضور فرماندار وجمعی از مسئولین محلی این شهرستان برگزار شد.

به گزارش وب‌دا، دکتر رضا احمدی در این مراسم که در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان بجستان برگزار شد، به اجرای طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این طرح رضایت‌مندی خوبی در مردم ایجاد کرد و باید تلاش شود تا با رفع برخی از چالش‌ها و مشکلات پیش‌رو، به مردم ارائه خدمت کنیم.
وی با اشاره به کلامی از امیرالمومنین علی(ع):«اگر مقام ماندنی بود، به تو نمی‌رسید.»، اظهار کرد: قطعا بنا بر فرمایش مولی متقیان اگر پست و مقام ماندنی بود، به ما و شما نمی‌رسید.
دکتر احمدی تاکید کرد: همه ما در هر جایگاهی که باشیم کارمند بهداشت و سلامتی مردم هستیم و وظیفه داریم برای ارتقاء شاخص‌های سلامت تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه، تغییرات جدید مدیریتی در دانشگاه را در تعامل و مشورت با وزارت بهداشت و معاونین مربوطه در وزارت عنوان و اظهار امیدواری کرد که با تغییرات صورت گرفته در راستای پویایی سیستم گام برداریم.
دکتر احمدی با قدردانی از خدمات ارائه شده توسط دکتر مرادی در شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان، اظهار امیدواری کرد که دکتر صادقی‌نسب مسئول جدید این شبکه نیز بتواند منشاء خیر برای مردم شریف بجستان باشد.
وی از مسئولین شهرستان بجستان خواست تا با همراهی و همکاری با دکتر صادقی‌نسب زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر در حوزه سلامت را فراهم کنند.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم با اهدا لوح سپاس از خدمات دکتر مرادی در مدت تصدی مسئولیت شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان آیت‌الله مدنی بجستان قدردانی و دکتر جواد صادقی‌نسب به عنوان مسئول جدید این شبکه معرفی شد.